Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Με τη βούλα… Σκόρδας!!

Ο Άρης έχει νέα προσωρινή διοίκηση. Ο Ψηφίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν, καθώς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ΚΜΑ και Ερασιτέχνη, για να αναλάβει σχήμα υπό τον Σκόρδα.

Με τη βούλα… Σκόρδας
Ο Λάμπρος Σκόρδας είχε πιάσει ούτως ή άλλως δουλειά στον Άρη, ωστόσο πλέον μπορεί και τυπικά να ενεργεί ως πρόεδρος του συλλόγου. Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ΚΜΑ και Ερασιτέχνη Άρη για ανάκληση εμπιστοσύνης της προηγούμενες προσωρινής διοίκησης και ορισμού νέας. Σε αυτήν ο Λάμπρος Σκόρδας επανέρχεται στο διοικητικό προσκήνιο έχοντας μαζί του τους κ.κ. Βογιατζή, Βασβάνη, Τσιόνκη και Ανδρέαδη (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη).

Ψάχνει νίκη ελπίδας

Ο Άρης θέλει τρίποντο το Σάββατο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία του. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του βασικού σχήματος, με μοναδικό ερωτηματικό ποιος εκ των Σουνά ή Καραγιάννη θα πάρει τη θέση του Διαμαντάκου στα αριστερά της επίθεσης.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πουλίδο και Παπαζαχαρίας θα είναι στόπερ, ο Μαργαρίτης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί θα είναι ο Καζναφέρης. Οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Παπαστεριανού και Κοέλιο, ο Τάτος θα είναι επιτελικός μέσος και ο Γιαννιώτας θα κινείται δεξιά του Αγκάνθο, που θα παίξει το τελευταίο του ματς για φέτος μιας και λόγω τιμωρίας χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: