Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η Κάχα κέρδισε και πέρασε!!

Η Κάχα Λαμποράλ κέρδισε 76-64 την Σιένα και με τον συνδυασμό των επικρατήσεων Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα προκρίθηκε σαν 4η και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ΤΣΣΚΑ στα προημιτελικά.

Η Κάχα κέρδισε και πέρασε!
Καλύτερη σε όλο το ματς ήταν η Κάχα Λαμποράλ στο παιχνίδι που θα έκρινε την μοίρα της, επικρατώντας 76-64 της Σιένα. Οι Βάσκοι, σε συνδυασμό με τις νίκες των Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα κατέληξαν 4οι στον όμιλο και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την ΤΣΣΚΑ στους «8» της Ευρωλίγκας για το ένα εισιτήριο του Final 4 του Λονδίνου. Κορυφαίος του αγώνα ο Πολωνός Ματσέι Λάμπε με 27 πόντους σε 27 λεπτά!

Το ματς


Και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, αφού όποιος επικρατούσε, δύσκολα θα έμενε εκτός συνέχειας. Ελάχιστα ήταν τα σενάρια που ο νικητής της αναμέτρησης δεν προκρίνονταν στους προημιτελικούς. Η Κάχα, σαν γηπεδούχος μπήκε πιο δυνατά και είχε μονίμως, ένα μικρό προβάδισμα. Και με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, οι Βάσκοι ήταν μπροστά στο σκορ με 15-11.

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και προηγήθηκαν ακόμη και με 15 πόντους αφού ο Λάμπε ήταν ασταμάτητος κάτω από τα καλάθια και ο Νοτσίονι βομβάρδιζε έξω από τα 6.75. Το ημίχρονο βρήκε την Κάχα στο 39-27 και την ψυχολογία τους στα ύψη στα αποδυτήρια.

Και με τον ίδιο τρόπο που μπήκαν στα αποδυτήρια, έτσι βγήκαν οι Βάσκοι αφού συνέχισαν να παίζουν καλύτερα και η διαφορά δεν έπεφτε κάτω από τους 10 ποτέ. Η τρίτη περίοδος έληξε με την Κάχα να προηγείται 57-42 και όλα έδειχναν πως το τελευταίο δεκάλεπτο θα ήταν διαδικαστικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την νίκη στο τσεπάκι και μόνο με έναν απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων έμεναν εκτός. Το τελικό 76-64 με το πάρτι του Ματσέι Λάμπε που πέτυχε 27 πόντους σε 27 λεπτά ήταν όσο δίκαιο φαίνεται. Η Κάχα Λαμποράλ με τις νίκες Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα στα άλλα ματς του ομίλου τερμάτισε στην 4η θέση και θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Τα ζευγάρια των play off της Ευρωλίγκας
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
ΤΣΣΚΑ-Κάχα Λαμποράλ
Ολυμπιακός-Εφες Πίλσεν
Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι

Οι πρώτες ομάδες έχουν το πλεονέκτημα έδρας και ο πρώτος που θα φτάσει στις 3 νίκες προκρίνεται στο Final 4 του Λονδίνου.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: