Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στόχος το «3 στα 3» για Δώνη!!

Με τίτλο του φαβορί θέλει να συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να κάνει το «τρία στα τρία» στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος. Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη

Στόχος το «3 στα 3» για Δώνη
Το απόλυτο στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ, ώστε να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρόθεση του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του είναι να παρουσιαστεί δυνατή και παράλληλα «φρέσκια» η ομάδα στους αγώνες με Βέροια, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ασχέτως με τις αλλαγές που θα κάνει ο 44χρονος προπονητής στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς, πραγματοποιώντας rotation και ξεκουράζοντας τους «φορτωμένους» -με πολλά λεπτά συμμετοχής- ποδοσφαιριστές.

Οι όποιες αλλαγές θα αφορούν κυρίως τη μεσαία γραμμή και την επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού τα πράγματα στην άμυνα είναι λίγο-πολύ δεδομένα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλος, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε με τον Λάζαρ (αν και ο Φωτάκης διεκδικεί μία από τις δύο θέσεις), έχοντας ως τα πλάγια τους Ολίσε και Καμαρά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν δύο εκ των Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Λόρενς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ετο, Ιντζίδης, Κίτσιου, Γεωργιάδης (επέστρεψε μετά από επτά μήνες) και Ρομπέρ.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς (που υπέστη θλάση β' βαθμού στην αριστερή γάμπα), όπως και τους τραυματίες, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς και Πέλκας.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: