Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Προτεραιότητα η Φούλαμ για «Κάρα»

Την παραμονή του για έναν χρόνο ακόμα στην Αγγλία έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως αποκαλύπτει σήμερα (05/04) η SportDay. Ποιοι είναι λόγοι που κρατούν στο Νησί τον «τυπάρα».

Προτεραιότητα η Φούλαμ για «Κάρα»
Λίγες είναι οι πιθανότητες ο Γιώργος Καραγκούνης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής χαφ είναι οπαδός του «τριφυλλιού» και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν έχει κληθεί από τη διοίκηση να συμφωνήσει σε διακανονισμούς που του έχουν προταθεί με την άμεση θετική απάντησή του.

Αυτή τη στιγμή, όπως αποκαλύπτει η SportDay, θεωρείται απίθανο να επιστρέψει το καλοκαίρι στους «πράσινους», στους οποίους επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του.

Ο λόγος είναι ότι ο 35χρονος παίκτης αισθάνεται υπέροχα στη Φούλαμ, στην οποία αγωνίζεται ως βασικός και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών της αγγλικής ομάδας.

Οι «χωριάτες», μάλιστα, του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και με αυτό τον τρόπο τον επιβραβεύουν για τις εμφανίσεις του. Από την πλευρά του, ο «τυπάρας» θέλει να ζήσει και άλλο την εμπειρία της Premier League και αυτό φαίνεται στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες.

Πέρα από την επιθυμία του, ο «Κάρα» προτιμάει να παίζει στον ποδοσφαιρικό παράδεισο της Αγγλίας από την ελληνική μιζέρια. Ξέρει ότι αν επιστρέψει εδώ μετά από κάθε ήττα του Παναθηναϊκού, ο πρώτος που θα φταίει θα είναι εκείνος και η γκρίνια και η μιζέρια θα είναι μέρος της καθημερινότητάς του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αναλυτική συζήτηση ανάμεσα στον παίκτη και τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου του έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα επιστροφής.

Ωστόσο, ο «Κάρα» – σαν οπαδός της ομάδας – θεωρεί ότι ένα μοντέλο με Έλληνες τεχνικό διευθυντή και προπονητή, είναι ιδανικό. Μπορεί να τον επηρεάσει, αλλά δεν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Ακόμη ένας και πολύ σημαντικός λόγος είναι η οικογένειά του, η οποία ζει στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσει, πάντως, την επόμενη σεζόν να έχει κοντά του την γυναίκα και τα παιδιά τους.

Ο Καραγκούνης στις επαφές, που θα έχει με τον Αλαφούζο και τις επόμενες ημέρες θα ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον, αλλά θα πει ότι στο μυαλό του τώρα είναι να παραμείνει άλλον ένα χρόνο στη Φούλαμ.

Στο μυαλό του προέδρου υπάρχει – εκτός από την πρόταση επιστροφής – να του προτείνει να αναλάβει πόστο στην ομάδα, μόλις ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: