Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Κυριάρχησαν οι άμυνες»

Στις άμυνες των δύο ομάδων κρίθηκε η νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Κυριάρχησαν οι άμυνες»
Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε πως η ρωσική ομάδα «τιμώρησε» τα λάθη των «πράσινων» και στον επιθετικό τομέα, ενώ ξεκαθάρισε πως χρειάζεται καλή άμυνα και καλό «διάβασμα», ώστε να κάνει την υπέρβαση η ομάδα του, ζητώντας ξεκούραση για τους Διαμαντίδη, Ούκιτς.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν οι άμυνες και από τις δυο πλευρές. Η ΤΣΣΚΑ έχει αμυντικό στιλ, έχει καλό προπονητή και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα, όμως η ΤΣΣΚΑ ‘τιμωρεί’ τα λάθη που κάνεις, όσα κι αν είναι. Η διαφορά ήταν οι λεπτομέρειες και είχαμε ένα κακό επιθετικό βράδυ. Μείναμε ζωντανοί στο παιχνίδι, χάρη στην άμυνά μας, αλλά αυτό προφανώς δεν αρκούσε.

Νομίζω ότι τα ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ τακτικά κι από τις δυο πλευρές. Θα ρίξουμε μεγάλο ‘βάρος’ στην άμυνά μας. Πρέπει να ‘διαβάσουμε’ την Μπαρτσελόνα για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε στην επίθεση. Θα πάμε στη Βαρκελώνη για να ‘χτυπήσουμε’ το ματς. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Final-4 σίγουρα, γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός.

Πρέπει να ξεκουράσουμε Διαμαντίδη και Ούκιτς και να τους κρατήσουμε, παράλληλα, σε αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να μεγαλώσουμε το rotation, να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες για να είναι όλοι έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: