Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Τσεκάρουν» Σταύρου στον Ατρόμητο!!

Την περίπτωση του Ανδρέα Σταύρου έχουν… σταμπάρει από το περσινό καλοκαίρι στον Ατρόμητο, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

«Τσεκάρουν» Σταύρου στον Ατρόμητο
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου φέρεται να βρίσκεται ο Ανδρέας Σταύρου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το μέλλον του κυπριακού πρωταθλήματος προβλέπεται δυσοίωνο, λόγω των οικονομικών εξελίξεων που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Μεγαλόνησο ψάχνουν τρόπο να… την κάνουν.

Οι Περιστεριώτες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου και, εκτός του Φώτη Παπουλή που αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού και το όνομά του είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, εξετάζουν τον Σταύρου που είναι συμπαίκτης του.

Το συμβόλαιο του 24χρονου εξτρέμ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «κυανόλευκοι» έχουν σχηματίσει θετική άποψη από το περσινό καλοκαίρι, όταν ο Ατρόμητος βρισκόταν στο ίδιο ξενοδοχείο με την Εθνική Κύπρου στη Βουλγαρία (για τα προκριματικά του Μουντιάλ).

Την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη είχε ξεχωρίσει ο Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος – σε συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο – ασχολείται με την ενίσχυση της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν ο Σταύρου μετράει 5 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και σε όλα τα ματς έχει περάσει ως αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: