Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Στέλνουν Σισέ με «γκέλα» οι Γάλλοι

cisssee.jpgΝέο γαλλικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει την πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «maxifoot.fr» κάνει λόγο για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να έχει την κατάλληλη πληροφόρηση αφού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι ο Αργύρης Μήτσου!

Η γαλλική ιστοσελίδα τονίζει ότι η Μαρσέιγ απέρριψε την πρόταση της ελληνικής ομάδας και πως παραχωρεί τον Σισέ με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον συμπληρώνει ότι είναι μια καλή προσπάθεια για έναν σύλλογο που διαθέτει κοντά στα 12 εκατομμύρια μπάτζετ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού να δώσει το παραπάνω ποσό για την απόκτηση ενός μόνο παίκτη.

Δεύτερη γκέλα για τους Γάλλους, μετά το λάθος σχετικά με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού αφού το «τριφύλλι» είναι γνωστό ότι σκοπεύει να διαθέσει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές.

Όσο για τον ίδιο τον Σισέ οι συμπατριώτες του λένε ότι αν και ο ίδιος προτιμά να πάει στην Αγγλία, δεν θα έλεγε όχι στο να ζήσει μια περιπέτεια στην Ελλάδα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που συμμετέχει στα προκριματικά για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: