Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Σκέφτεται (πάλι) την έξοδο ο Ντρογκμπά


Ο Ντρογκμπά πανηγυρίζει Υπόνοιες περί φυγής άφησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, παρά το ότι δηλώνει ευχαριστημένος στην Τσέλσι. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε δύσκολες στιγμές με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ανέκαμψε υπό τον Γκους Χίντινκ, αλλά με τον ερχομό του Κάρλο Αντσελότι επιστρέφει στην αβεβαιότητα.

«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι. Όταν εκδόθηκε το βιβλίο μου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχα πει ότι θα μείνω μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου», ανέφερε ο Ντρογκμπά, σε δηλώσεις που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe».

«Ωστόσο, μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα, τα οποία να μην εξαρτώνται από μένα. Όταν ήμουν στη Μαρσέιγ πίστευα ότι θα μείνω για πολύ καιρό και μερικές ημέρες μετά μου ζήτησαν να φύγω, οπότε�»

Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού δηλώνει ακόμα ότι θα ήθελε να παίξει κάποτε μαζί με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα Σάμουελ Ετό και ότι θα ήθελε να τον δει να έρχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Αν θα μπορούσα να παίξω κάποια μέρα με τον Ετό; Ναι, μάλιστα παρά λίγο να γίνει κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην Τσέλσι. Αν το θέλει ο Μουρίνιο να μας έχει μαζί στην ίδια ομάδα. Ναι, είναι το όνειρό του. Θα πρέπει όμως να έρθουν και οι δύο στην Τσέλσι! Σοβαρά τώρα, αν υπογράψει ο Σάμουελ στην Τσέλσι, θα έχει μία σπουδαία εμπειρία με έναν πολύ μεγάλο προπονητή», κατέληξε ο Ντρογκμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: