Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Ακόμα 3-4 μεταγραφές


Η απόκτηση του Ολοφ Μέλμπεργκ, είναι μία από τις σημαντικότερες κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι συνδυάστηκε με την επιτυχία επί του "αιωνίου" αντιπάλου, Παναθηναϊκού μάλιστα, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ούτως ή άλλως μεγάλη μεταγραφή. Δεν θα μείνει μόνον εκεί ο Ολυμπιακός όμως, καθώς θα πραγματοποιήσει ακόμα 3-4 μεταγραφές, όπως προανήγγειλε ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης! Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για τους αγώνες του Champions League.





Ο ισχυρός άνδρας και ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, ήταν παρών στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας -7-, που έλαβε χώρα στις αίθουσες του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" και "Λεωνίδας Ανδριανόπουλος", επιβεβαιώνοντας το παραπάνω με δηλώσεις του προς τους οργανωμένους.

Στο συνέδριο έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιάννης Συγγελίδης, οποίος υπερτόνισε τη σημασία της εγγραφής μελών στον Ολυμπιακό και στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, βοηθώντας τα έτσι καταλυτικά, στο να παραμείνουν βιώσιμα. Οι δύο άνδρες μάλιστα, συμφώνησαν πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο οργανωμένη ομάδα στο συγκεκριμένο κομμάτι, τουλάχιστον από τις υπόλοιπες ελληνικές.

Στο ΟΑΚΑ το Champions League;

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης Κόκκαλης αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους ότι σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει την έδρα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League (εφόσον βέβαια προκριθούν εκεί οι "ερυθρόλευκοι"). Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει η δυνατότητα για μεγαλύτερη προσέλκυση στο γήπεδο, των φίλων των πειραιωτών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (έσοδα, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, κ.ο.κ).

"Απέρριψε Ροτέν"

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει αποκτήσει τον Ζερόμ Ροτέν, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" απάντησαν αρνητικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πρότεινε την παραχώρηση του διεθνούς γάλλου. Αντίστοιχη μοίρα είχε και η πρόταση στην Βιγιαρεάλ, για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, με τον Ροτέν πλέον να είναι ένα βήμα από την μετακίνηση του στην Μπλάκμπερν.

Τέλος, ο Σεμπάστιαν Λέτο φέρεται να έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του ότι θα παραμείνει στο λιμάνι και την επόμενη χρονιά, καθώς ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει από την Λίβερπουλ! Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει, τους παραπάνω ισχυρισμούς, καθώς συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση, η Λίβερπουλ περιμένει μια άμεση απάντηση για τις προθέσεις του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη υπόθεση και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: