Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Η επιστροφή Μπάγεβιτς δρομολογεί εξελίξεις...


Ο Μπάγεβιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ Σε απόλυτα ήρεμους ρυθμούς κινούνται στην ΑΕΚ το σαββατοκύριακο. Αλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν από την Πέμπτη όλες οι εξελίξεις στα θέματα που απασχολούν την ομάδα, θα δρομολογηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα. Τόσο στο θέμα των μετεγγραφών, όσο και σε αυτό των παικτών που είτε είναι να αποχωρήσουν, είτε να συζητήσουν με τη διοίκηση της Ένωσης το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Γρηγόρης Μάκος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα παίκτης των «κιτρινόμαυρων» και αυτό που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία της ΑΕΚ και του Πανιώνιου, για την παραχώρησή του. Το εμπόδιο σχετικά με τα χρήματα που ζητάνε οι «κυανέρυθροι» για προκαταβολή φαίνεται πως βρέθηκε στη μέση και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή του Νίκου Θανόπουλου με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η άφιξη πάντως του Ντούσαν Μπάγεβιτς την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα δρομολογήσει εξελίξεις και στα υπόλοιπα θέματα, όπως αυτό του δεξιού μπακ, όπου ο Γκεόργκε Ογκαράρου φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Μάριαν Μάρκοβιτς. Όλα φαίνεται θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του πρώτου, αλλά και του Αγιαξ, σχετικά με το αν θα μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νίκο Γεωργέα, αλλά και με τον αδελφό του Παναγιώτη Ταχτσίδη, για την επέκταση των συμβολαίων τους. Μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Εντίνιο δεν έχει φτάσει, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: