Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωσε δύο, παίρνει και τον Νασούτι!


Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι Μια ανάσα από την απόκτηση του Νασούτι βρίσκεται ο Αρης. Οι «κίτρινοι» είναι αισιόδοξοι πως το θέμα θα κλείσει θετικά. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για παραμονή του Αργεντινού αμυντικού στην Μπάνφιλντ και τους ανησύχησαν, ωστόσο, επέμειναν και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη. Στον Αρη είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν δυναμικά και να αποκτήσουν μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, την περασμένη Παρασκευή, όπου η Μπάνφιλντ ήρθε ισόπαλη(1-1). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή θα είναι η πέμπτη μετά από αυτές των Γκαρσιάν, Ναφτί, Αμπρέου και Αράνο.

Από την άλλη, ελάχιστοποιούνται οι πιθανότητες απόκτησης του Φερνάντο Μαρκές. Ο Ισπανός μέσος, όπως αναφέρθηκε, αύξηση τις οικονομικές του απαιτήσεις και δεν συμφωνεί με τους ειδικούς όρους για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Συν τοις άλλοις, τον έχει δελεάσει η πρόταση της Σέλτικ, που είναι καλύτερη οικονομικά από αυτή του Αρη.

Η περίπτωση του Κρίστι Βαγκέλι φαίνεται να έχει απομακρυνθεί οριστικά. Ο διεθνής, με την Αλβανία, ποδοσφαριστής, δεν συμφώνησε για την επόμενη σεζόν και ο Αρης απέκτησε τον Αράνο για την αριστερή πλευρά της άμυνας. Ενδεχομένως να προκύψει μια ακόμη λύση για την ίδια θέση, αλλά, όχι ο Βαγκέλι που κρίνεται αρκιβός.

Ανακοίνωσε τον Ισπανό, Γκαρσία και τον Ιρλανδό, Ντέιλι
Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή με την UNDER19 της Εθνικής Ισπανίας Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρσία και του διεθνή με την UNDER19 της Ιρλανδίας Ίαν Ντέιλι. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "O Omar Hernandez Garcia έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου του 1988, έχει ύψος 1.80 και είναι 74 κιλά. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην Real Sporting De Gijon ως κεντρικός αμυντικός (νούμερο 30).

Ο Ian Daly έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1990 έχει ύψος 1.79 και είναι 73 κιλά. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της Manchester City ( με ανάλογη παρουσία σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ιρλανδίας) και την τελευταία χρονιά συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, αλλά και σέντερ φορ. Στην πρώτη ομάδα της Manchester City είχε το νούμερο 54, ενώ στην εθνική ομάδα της χώρας του τόσο με την ομάδα UNDER17, όσο και με την UNDER19 αγωνίζονταν με το 9 στην πλάτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: