Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΟΛ ΧΑΡΤΛΕΪ?


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ο Πολ Χάρτλεϊ, ο αρχηγός της Σέλτικ, έρχεται τη Δευτέρα, 22/06, στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή.Δεν υπαρχει συμφωνία καθώς ο Χάρτλεϊ θα είναι στην Θεσ/νίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους κυανόλευκους,το γεγονός όμως ότι δεν έχει απορρίψει την πρόταση που έχει κάνει ο «Γηραιός» κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν ότι θα προχωρήσει η υπόθεση.Όπως επισημαίνεται, η υπόθεση παραμένει δύσκολη, όπως ήταν και τις προηγούμενες μέρες. Ο Χάρτλεϊ ζήτησε, πριν οι συζητήσεις προχωρήσουν κι άλλο, να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να γνωρίσει και μερικά πράγματα από την πόλη. Ο Ηρακλής φυσικά σε αυτό δεν είχε αντίρρηση, άλλωστε εδώ και μέρες προσπαθεί να πετύχει αυτή την πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν φανερώσει μια τεράστια διαφορά στο οικονομικό.Στη συνέχεια όμως, ο Ηρακλής, δεν άφησε την υπόθεση και κάτω από απόλυτη μυστικότητα συνέχισε τις συζητήσεις με τον Χάρτλεϊ και έτσι τώρα η υπόθεση έχει φτάσει εδώ που είναι. Ναι μεν δύσκολη, όχι όμως πια χωρίς κανένα σημείο προσέγγισης. Όταν ο Χάρτλεϊ ζήτησε να έρθει,στη Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής φυσικά και δεν είχε καμιά αντίρρηση και έτσι σήμερα, μαζί με τον μάνατζέρ του ο 33χρονος Σκοτσέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην πόλη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση του Ηρακλή είναι για διετές συμβόλαιο.Πάντως η περίπτωση παραμένει δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.Αν ο Ηρακλής καταφέρει να αποκτήσει τον έμπειρο πρώην ποδοσφαιριστή της Σέλτικ θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''SUNDAY MAIL''
Out-of-contract Celtic midfielder Paul Hartley will fly to Greece on Monday for signing talks with Iraklis Salonika. (Sunday Mail).
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής και για τα διαρκείας:Διευκρινίζεται ότι με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, αρχίζει και η περίοδος ανανέωσης των περσινών κατόχων των διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα. Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009 δικαίωμα εξασφάλισης διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα (FAMILY) έχουν ΜΟΝΟ οι περσινοί κάτοχοι, ενώ από την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 η διάθεση των οικογενειακών διαρκείας θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι: Στην θύρα 6 θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα. Στην θύρα αυτή θα εισέρχεται όλη η οικογένεια, εφόσον το ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ της έχει προμηθευτεί τα αντίστοιχα εισιτήρια διαρκείας με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Το εισιτήριο διαρκείας για κάθε μέλος της οικογένειας αντιστοιχεί προς 20 Ευρώ (καταβάλλεται μόνον το αντίτιμο κόστους κάρτας). Για τα οικογενειακά διαρκείας απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
PAUL HARTLEΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΑ σημαίνει δύναμη, σημαίνει νταιλίκι
ΗΡΑ σημαίνει αθάνατος, σημαίνει Θεσσαλονικιός,
σημαίνει Σαλονίκη.

Λοιπόν ο Όλεγκ ξέρει τι κάνει και θα μας εκπλήξει αγωνιστικά με τη νέα ομάδα φέτος.

Ανώνυμος είπε...

grigoris papagiannakis-makari paidia mexri stigmhs ta onomata einai prosita...o oleg thelei epithetikh omada.