Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Διάψευση για Μπομπό, αλλά...



Στόχος και του Παναθηναϊκού ο Μπομπό Η Τουρκική εφημερίδα "Sabah", φιλοξένησε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Μπομπό είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, όπως τόνιζε χαρακτηριστικά η Μπεσίκτας τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» έναντι ενός ποσού που φτάνει τα επτά εκατομμυρίων ευρώ!

«Ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως πωλείται στον Παναθηναϊκό. Ο Μπομπό πάει στην Ελλάδα. Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι 7 εκατ. ευρώ την οποία φαίνεται πως θα αποδεχθεί η Μπεσίκτας. Τον παίκτη κοιτάει και η Βέρντερ Βρέμης, ενώ είχε βρεθεί κοντά και στον Ολυμπιακό. Τη στιγμή όμως που ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του στην Μπεσίκτας, ο Μπομπό αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά το Τουρκικό δημοσίευμα.

Επίσημα η «πράσινη» ΠΑΕ διέψευσε την ύπαρξη πρότασης τέτοιου ύψους στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και φυσικά την συμφωνία με τους «αετούς». Όμως, είναι ξεκάθαρο πως ο Μπομπό ενδιαφέρει πάρα πολύ το «τριφύλλι» και δεδομένα θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Οριστικό "ναυάγιο" την Κυριακή
Όσο για τον Ορλάντο Ένχελαρ, οι πιθανότητες για ανατροπή της κατάστασης είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές. Ο Ολλανδός επέστρεψε στην πατρίδα του και όπως όλα δείχνουν θα «σφραγίσει» την μεταγραφή του στην Αϊτχόβεν. Ο Χενκ Τεν Κάτε προσπάθησε μιλώντας μαζί του αρκετές φορές να τον πείσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Έτσι, από ώρα σε ώρα θα οριστικοποιηθεί το... ναυάγιο, με την οριστική μετακίνηση του Ένχελαρ στην PSV. Ο βασικότερος λόγος που τον κάνει να πάρει αυτή την απόφαση και να αθετήσει την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, είναι η κοπέλα του που δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Σενάριο χωρίς βάση...
Αναστάτωση προκλήθηκε με δημοσίευμα της "Ole" σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος του Κρουζ, Τσιτερσπίλερ, θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα για να «κλείσει» τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Προφανώς οι Αργεντινοί έχουν μπερδέψει τις μέρες, μια και το συγκεκριμένο ταξίδι έγινε πριν δύο εβδομάδες και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Η Ρουμάνικη "Prosport" ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ντόριν Γκόιαν της Στεάουα Βουκουρεστίου. Όμως, οι «πράσινοι» διέψευσαν κατηγορηματικά το σενάριο για τον διεθνή Ρουμάνο αμυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: