Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Επιθυμούν παραμονή του Μιλουτίνοβιτς


Ο Μπόρα Μιλουτίνοβιτς Την επιθυμία της ιρακινής ομοσπονδίας, να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, εξέφρασε ο Χουσεϊν Σαϊντ Μοχάμεντ. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής αρχής του Ιράκ απηύθυνε ανοικτή πρόταση στον Σέρβο προπονητή, προκειμένου να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας στο Κύπελλο Ασίας το 2011.

Το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού έληξε χθες (σ.σ. το Ιράκ έμεινε στο 0-0 με την Νέα Ζηλανδία και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του κυπέλλου Συνομοσπονδιών) και αναφερόμενος στο θέμα ο Μοχάμεντ, τόνισε: «Υπήρχε συμφωνία για μόλις τρεις μήνες, επειδή είναι δύσκολο να έρθει να ζήσει με την οικογένεια του στο Ιράκ. Ομως ελπίζω ότι θα συνεχίσει μαζί μας ενόψει του κυπέλλου Ασίας το 2011. Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά και ένας εξαίρετος ψυχολόγος».

Από την πλευρά του, ο Μιλουτίνοβιτς σχολίασε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτώ για το μέλλον μου. Δεν είμαι από τους προπονητές που περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Η ζωή συνεχίζεται».

Aξίζει να σημειωθεί, ότι ο 64χρονος τεχνικός έχει οδηγήσει πέντε (!) εθνικές ομάδες στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου και πιό συγκεκριμένα, το Μεξικό (1986), την Κόστα Ρίκα (1990), τις ΗΠΑ (1994), την Νιγηρία (1998) και την Κίνα (2002).

Δεν υπάρχουν σχόλια: