Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Τελεσίγραφο σε Νασούτι


Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι... Ο Νασούτι αγωνίστηκε την Παρασκευή με την Μπάνφιλντ στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Αργεντίνος Τζούνιορς. Την ίδια ώρα, φέρεται να έχει λάβει τελεσίγραφο από τον Αρη να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας και να αποδεσμευθεί από την Ρίβερ Πλέιτ στην οποία ανήκει. Οι "κίτρινοι" σκοπεύουν να δαπανήσουν ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό για τον παίκτη που θα έρθει να καλύψει μια από τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια απόκτησης του Νασούτι θα καρποφορήσει.

Από την άλλη, απομακρύνεται ο Μαρκές. Δημοσιεύματα μάλιστα φέρνουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό σε διαπραγμάτευση με την σκωτσέζικη Σέλτικ, που μπορεί να αποτελέσει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επίσης, η "El Mundo Deportivo" σε ρεπορτάζ για την υποδοχή του Αμπρέου στη Θεσσαλονίκη φέρει τον τίτλο "O τρελός στους τρελούς Έλληνες!" Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο Αμπρέου, το συμβόλαιο του οποίου με τη Σοσιεδάδ εκπνέει σε δέκα μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποθεώθηκε από 5.000 "τρελούς" Έλληνες, που τον περίμεναν. Ο Αμπρέου ήδη από την πρώτη παρουσία του λατρεύεται στην πόλη ως είδωλο, πριν καν ακουμπήσει μπάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: