Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Φουλ για Κατσουράνη!


Ο Κώστας Κατσουράνης.... Το ναυάγιο στην υπόθεση του Ορλάντο Ένχελαρ είναι οριστικό. Όμως, κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι «πράσινοι» προχωρούν κανονικά στο σχεδιασμό τους και φυσικά θα αποκτήσουν και κεντρικό χαφ, με τα στοιχεία που είχε ο Ολλανδός. Και το όνομα αυτού, Κώστας Κατσουράνης!

Ο Έλληνας διεθνής απασχολεί ακόμη πιο ζεστά το «τριφύλλι» και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα πάει καλά. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει καθοριστική συνάντηση με την πλευρά της Μπενφίκα, για να «κλείσει» το θέμα. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσουν οι «πράσινοι» να τα βρουν και με την ΑΕΚ για να μην υπάρχει κανένας φόβος! Η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, φυσικά, είναι δεδομένη.

Σισέ και Γκραφίτε...
Όσο για την επίθεση, το όνομα του Μπομπό παίζει πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που έγραψαν οι Τούρκοι ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν έναντι επτά εκ. ευρώ δεν ισχύει, καθώς πολύ απλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά στην Μπεσίκτας για τον συγκεκριμένο παίκτη. Όμως, είναι ξεκάθαρο πως στο «τριφύλλι» ασχολούνται με τον Βραζιλιάνο στράικερ.

Από εκεί και πέρα, δεν αφήνουν στην τύχη τους τα... βαριά χαρτιά που έχουν στη λίστα τους. Τζιμπρίλ Σισέ και Γκραφίτε είναι οι δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολούνται πιο ζεστά απ' όλους. Ασφαλώς και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, όμως όσο υπάρχουν ελπίδες ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τους δύο σούπερ σταρ.

Θέλει να αποκτήσει Πουιγκρενιέ
Ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ είναι ο αμυντικός που έχει κλέψει την καρδιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Έτσι, ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τη Ζενίτ για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ. Η οικονομική διαφορά που υπάρχει μοιάζει πολύ μικρή για να χαλάσει τη μεταγραφή.

Και με δεδομένη την επιθυμία του «τριφυλλιού» να τον πάρει, λογικά θα βρεθεί η χρυσή τομή. Πάντως, για παν ενδεχόμενο στην λίστα των «πράσινων» υπάρχει ένα ακόμη όνομα (δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη) το οποίο θα απασχολήσει αν δεν προχωρήσει του Πουιγκρενιέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: