Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Πρώτος στόχος ο Σαβίνι για ΠΑΟΚ=Εμπλοκή της Κλουζ για τον Βιερίνια

Πρώτος στόχος ο Σαβίνι για ΠΑΟΚ

Από χθες «παίζει» για τον ΠΑΟΚ και το όνομα του 30χρονου Ιταλού αριστερού αμυντικού Μίρκο Σαβινί. Ο παίκτης έπαιξε φέτος για έξι μήνες στην Παλέρμο με την οποία πρόλαβε κι έκανε 11 συμμετοχές. Είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 79, κι έχει ύψος 1.82 με 74 κιλά βάρος. Πριν την Παλέρμο το βιογραφικό του περιλαμβάνει μια τετραετία στην Νάπολι με 29 παρουσίες συνολικά και άλλες 12 νωρίτερα στην Φιορεντίνα. Ξεκίνησε από την Φερμάνα το 2000 και έπαιξε και στην Ασκολι.
Στον ΠΑΟΚ λένε πως πέρυσι τέτοια εποχή είχε φτάσει στα γραφεία το βιογραφικό του, που τον προτάθηκε όπως και φέτος. Απάντηση σαφής δεν υπήρξε, ωστόσο η περίπτωσή του θα εξεταστεί και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι Θεσσαλονικείς σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, αφού η απόκτηση ενός αριστερού μπακ είναι πλέον πρώτιστη ανάγκη για τον ΠΑΟΚ.

Εμπλοκή της Κλουζ για τον Βιερίνια

Εμπλοκή της ρουμανικής Κλουζ στην διαδικασία δανεισμού του Αντελίνο Βιερίνια, απασχολεί από χθες τον ΠΑΟΚ, που ναι μεν δεν ανησυχεί για την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική απόφαση της Πόρτο, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.
Η ρουμανική ομάδα θέλει με δανεισμό τον επιθετικό παίκτη και απευθύνθηκε στην Πόρτο, πλην όμως δεν έλαβε ακόμα απάντηση. Το δεδομένο αυτό μπορεί να αλλάξει τα ισχύοντα, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας πως τα οικονομικά θα παίξουν κάποιο ρόλο.
Ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, όπως και η παρουσία του Σάντος, που αποτελεί εγγύηση για την αξιοποίηση του παίκτη. Έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται πως από τις δυο αυτές παραμέτρους δεν έχει λόγους να ανησυχεί.
Ο Βιερίνια θέλει όσο τίποτα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ αφού προσαρμόστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο στη Θεσσαλονίκη, την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος αισιοδοξεί πως φέτος χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από ό,τι πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: