Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

«Θέλουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ»

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλερένγκα, Στέφαν Στράντμπεργκ, θυμάται καλά τον προηγούμενο αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ και τώρα ελπίζει σε... εκδίκηση.
«Θέλουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ»
Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” αρχικά αναφέρθηκε στις τραγικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Νορβηγία και τον αντίκτυπο έχουν αυτές στους παίκτες της Βαλερένγκα. "Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς. Ήρθε μια μεγάλη συμφορά αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι να κοιτάξουμε μπροστά".

Στη συνέχεια μίλησε και για τα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες το 2009: "Παρακολούθησα τα παιχνίδια. Θέλουμε την ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε". Όσο για το αν οι Νορβηγοί έχουν ξεχωρίσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ; "Ιδιαίτερη εντύπωση μας έχει κάνει ο Βιειρίνια αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση".
Για το πόσος κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες του Ούλεβαλ ο Στράντμπεργκ είπε πως "δεν θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Πολύς κόσμος φοβάται να βγει από τα σπίτια του. Δεν μας ενοχλεί αυτό και εμείς θα είμαστε επικεντρωμένοι για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε", ενώ τέλος επισήμανε ότι "έχουμε προβλήματα στην επίθεση, έχουμε τραυματισμούς και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: