Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μπόλονι: «Ποντάρουμε στην εμπειρία μας»

Στην εμπειρία των παικτών του υπολογίζει ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Βαλερένγκα ο Λάζλο Μπόλονι, όπως δήλωσε στην καθιερωμένη (πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια) συνέντευξη Τύπου. Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού ξεκίνησαν με 15λεπτη καθυστέρηση, ενώ δε μίλησε τελικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:
Ο Ρουμάνος τεχνικός αρχικά ανέφερε: Σε αυτό το παιχνίδι υπολογίζω πολύ στην εμπειρία των παικτών του ΠΑΟΚ και θέλω να δω τις ικανότητες και το κίνητρό τους, για τα οποία είχα ακούσει πριν έρθω. Η αντίπαλος είναι καλή ομάδα με σταθερότητα και δυναμική, έχουν παίκτες κέντρου που μπορεί να παίξουν ψηλά. Είναι πολύ δυνατοί στα στημένα. Απέναντι σε αυτά πρέπει εμείς να παιξουμε καλά.
Για τις στημένες φάσεις που είναι το δυνατό σημείο της Βαλερένγκα: «Το ξέρω ότι είναι δυνατή σε αυτό το σημείο. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα σε αυτό το σημείο. Ελπίζω ότι οι παίκτες μου θα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα αναπτύξω, πρέπει οι παίκτες μου να βγάλουν εγωισμό, συγκέντρωση».
Για την κατάσταση των Λαζάρ και Ίβιτς:»Ξέρω ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Αλλά δεν μπορώ να παίξω και με οκτώ παίκτες…
Για τον Ίβιτς είμαι σε επαφή μαζί του κάθε ώρα και αν είναι καλά θα είναι μαζί μας. Αν δεν είναι καλά δε θα είναι μαζί μας. Έχουμε σημαντικά προβλήματα για τον αγώνα αυτό. Ένα από τα προβλήματα μου είναι ότι δεν έχω όλα τα όπλα στη διάθεσή μου. Ήθελα να έχω και τον Σαλπιγγίδη και τον Κοντρέρας, μακάρι τελικά να έχω τον Ίβιτς στη διάθεση μου».
Αναφερόμενος στο ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι έχασε μόλις ένα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, είπε: «Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν δεν χάσουμε το ματς και αυτός είναι ο στόχος μας, Πρέπει να πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατώ επαφή με κόσμο σε όλη την Ευρώπη. Όλη η Ευρώπη είναι σοκαρισμένη με αυτό που έγινε. Εκ μέρους της οικογένειας του ΠΑΟΚ αλλά και της Θεσσαλονίκης θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στους Νορβηγούς και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουν…»
Σε ερώτηση γιατί επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ότι στηρίζει πολλά στην εμπειρία των παικτών του: «Και γιατί το ματς απαιτεί καλή διαχείριση, αλλά και γιατί η ομάδα αυτή τησ τιγμή δεν είναι απόλυτα έτοιμη…»
Για την απουσία του Πάμπλο Κοντρέρας: «Ξέρω τον Πάμπλο από την συνεργασία μας με την Σπόρτινγκ. Σίγουρα δεν είμαι χαρούμενος που δεν είναι κοντά μας. Είναι άριστος επαγγελματίας και ξέρω ότι χρειάζεται ανάσες. Ξέρω ότι θα συμμετάσχει στο φιλικό την Πέμπτη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί, γιατί πολύ απλά σε αυτό το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα δε χρειάζεται προετοιμασία ούτε και υπάρχει επιβάρυνση στον παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: