Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"Για το 0-0 θα παίξει ο ΠΑΟΚ"

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Βαλερένγκα με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε ο προπονητής της νορβηγικής ομάδας, Μάρτιν Αντρεσεν, ο οποίος θεωρεί πως ο "Δικέφαλος" θα παίξει για την ισοπαλία.
"Για το 0-0 θα παίξει ο ΠΑΟΚ"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντρεσεν:

Για το αν αποτελεί ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό πριν δύο χρόνια:
"Ναι. Παίξαμε καλά στον εκτός έδρας αγώνα τότε, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην έδρα μας. Ελπίζουμε, ότι αυτή τη φορά στο γήπεδο μας θα είμαστε καλύτεροι."

Για το σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα του: "Ο Σέλτον και ο Χέσταντ δεν είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από αυτούς, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση".

Για το αν η Βαλερένγκα είναι καλύτερη από ότι ήταν πριν δύο χρόνια: "Ναι. Είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τότε. Για τον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται σε σχέση με τότε. Οι εκθέσεις που έχουμε είναι αντιφατικές. Κάποιοι λένε ότι ήταν καλύτερος το 2009, κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερος τώρα. Όπως και να έχει, όμως, θεωρώ ότι θα τους κερδίσουμε στην έδρα μας, αν παίξουμε αυτό που μπορούμε. Πρέπει, όμως, να παίξουμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από αυτές που αντιμετωπίζουμε συνήθως."

Για το πως περιμένει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι λίγο ή πολύ ο ΠΑΟΚ θα παίξει όπως η Μίκα, δηλαδή αμυντικά. Θα είναι προσεκτικοί και το 0-0 θα τους αφήσει ευχαριστημένους."

Για το πως θα παρατάξει την ομάδα του: "Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα".

Για τον λόγο που επέλεξε να γίνει το πρώτο ματς στη Νορβηγία και όχι στην Τούμπα: "Δεν θεωρώ ότι αυτό θα ήταν πλεονέκτημα για εμάς. Η αλλαγή έγινε λόγω των αγώνων που έχουμε να δώσουμε και των μετακινήσεων που έχουμε να κάνουμε. Έχουμε ένα εξαιρετικά πιεσμένο πρόγραμμα τελευταία. Παίζουμε Πέμπτη, Σάββατο, Δευτέρα και Πέμπτη. Αν ταξιδεύαμε αυτήν την Πέμπτη στην Ελλάδα, θα έπρεπε σε μικρό χρονικό διάστημα να επιστρέψουμε στη Νορβηγία, για να παίξουμε το Σάββατο με την Μόλντε. Άρα είναι καλύτερο που παίζουμε πρώτα στην έδρα μας."
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: