Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

«Μεγάλο ενδιαφέρον για τα διαρκείας»

Το νέο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στοχεύει στην οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, με το μέλος της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά», Κώστα Πανάκα, να ευελπιστεί στην μαζική συμπαράσταση του κόσμου, μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.



Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστας Πανάκας, μίλησε στον Libero για...

... τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Μέχρι στιγμής, στις πρώτες 2 μέρες έχουμε δώσει περίπου 170 διαρκείας, είναι πολύ μεγάλος αριθμός σε σχέση με τα περσινά διαρκείας και σε σχέση με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε, είναι πραγματικά μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου και καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα για τα διαρκείας, υπάρχουν κρατήσεις από συνδέσμους και υπάρχει μεγάλη ζήτηση και από φίλους του ΠΑΟΚ στην επαρχία».

... τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στη νέα διοίκηση της ΚΑΕ:

«Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα σε αυτή την διοίκηση, μας δίνει ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στην συνέχεια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την εποχή, περιμέναμε ότι ο κόσμος θα αγόραζε διαρκείας λίγο αργότερα και όχι την εποχή των διακοπών, που είναι τώρα.
Βοήθησε φυσικά και το marketing αλλά και το όνομα και η προσωπικότητα του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο κόσμος θέλει να βλέπει star όπως ο Μπάνε να είναι ηγούνται των ομάδων.
Είναι αλήθεια ότι πολύς κόσμος αγοράζει διαρκείας λόγω του Μπάνε, ο κόσμος θέλει ινδάλματα όπως ο Ζαγοράκης και ο Πρέλεβιτς να είναι στις ομάδες».

... την αντιμετώπιση του μπάσκετ από τον Τύπο :

«Σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η αντιμετώπιση του Τύπου, ειδικά στο τοπικό Τύπο το μπάσκετ δεν έχει μεγάλη προβολή και θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση.
Ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίσει καλύτερα το μπάσκετ γενικότερα, να το προβάλλει περισσότερο»

... τους στόχους της διοίκησης :

«Η ομάδα πρέπει να πληρώνει για να μπορέσει να εξυγιανθεί, αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Θέλουμε να πληρώσουμε την περσινή ομάδα και να πληρώνεται κανονικά η φετινή, το είπαμε αυτό από την πρώτη στιγμή.
Φέτος ο κόσμος θα δει την ομάδα να πληρώνει αλλά και μια ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.
Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που κερδίζει, ειδικά στο «παλατάκι» θέλουμε να τους κερδίζουμε όλους, αυτό θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο, μια ομάδα που να χαίρεται να την βλέπει».

... τις χορηγίες:

«Δεν έχουμε τώρα κάτι ανακοινώσιμο αλλά θα έχουμε σύντομα, χρειάζεται πολύ δουλειά και όλοι στην διοίκηση προσπαθούμε για το καλύτερο.
Αρχικά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό αλλά ισχυρό κύκλο χορηγών, μια επιχειρηματική βάση την οποία μάλιστα θα κληροδοτήσουμε και στις επόμενες διοικήσεις στην συνέχεια.
Θέλουμε να πάρουμε λίγα από τους πολλούς, δεν υπάρχουν πλέον στο μπάσκετ οι λίγοι που θα βάλουν πολλά σε μια ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: