Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Αδαμάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Δημάρχου!!

Η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Δήμο Καισαριανής φθάνει πλέον στα άκρα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την συνέχεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, να φθάσει μέχρι τα άκρα και είναι χαρακτηριστικό ότι προχώρησε σε μήνυση κατά του Δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα.

Μετά τις κλειδωμένες πόρτες που βρήκε η ομάδα χθες στο γήπεδο, ο Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, συνοδευόμενος από τον νομικό του σύμβουλο Γιώργο Τρίψα και κατέθεσε μήνυση για αυτοδικία, σύμφωνα με το άρθρο 331 του Ποινικού Κώδικα, ενώ πλέον αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, δείχνει πλέον μη αναστρέψιμη, μετά και τη νέα άρνηση του δημάρχου να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. 

Παράλληλα σήμερα το βράδυ έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, στο οποίο σκοπεύει να παραστεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα τεκταινόμενα και να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι».

Από εκεί και πέρα η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, χειρίζεται με πολύ προσοχή τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου, καθώς η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες και στόχος των διοικούντων είναι οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν να καλύψουν με ιδανικό τρόπο τα όποια κενά και ο Εθνικός Αστέρας να προχωρήσει.

Από την άλλη πλευρά η προετοιμασία συνεχίζεται επί καθημερινής βάσης στην Καισαριανή χωρίς απρόοπτα και προβλήματα για τον Πέτρο Δημητρίου. Οι παίκτες πέρασαν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και ο Δημητρίου θέλει να πάρει στα χέρια του τις απαντήσεις πριν η ομάδα αναχωρήσει στις 6 Αυγούστου για το Βέρμιο, προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα για κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά. 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: