Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Παπασταθόπουλος: «Κάποια στιγμή θα γυρίσω»

Συνέντευξη στην αθλητική ιστοσελίδα Novasports.gr παραχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λέγοντας πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του «Πάπα»:

Για τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση της Βέρντερ Βρέμης:

Ηταν μία απόφαση προσωπική, σκέφτηκα πως μετά την περσινή χρονιά που δεν ήταν γεμάτη, ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και σε μία καλή ομάδα.

Αν θα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα ή αν θέλει να επιστρέψει στο Καμπιονάτο:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω. Αλλωστε δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Είναι η πέμπτη μου μέρα στην ομάδα, είμαι χαρούμενος και χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Για την άποψη που έχουν στη Γερμανία για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή:

Μετά τους τελευταίους Ελληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό και έχουν κάνει καλή πορεία... μετράει περισσότερο ο Ελληνας παίκτης και για τα παιδιά που θα κάνουν αυτό το βήμα.

Αν θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Δεν λέω ποτέ όχι και για τίποτα, μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο, μπορεί σε περισσότερα. Έχω πει κάποτε θα γυρίσω.

Αν υπήρξε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

Αν υπήρξε ή δεν υπήρξε δεν μετρά. Αυτό που μετράει είναι πως βρίσκομαι εδώ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα. Θέλω να επιστρέψω και να κατακτήσω τίτλους στην Ελλάδα.

Για την Εθνική Ομάδα:

Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είναι το κλειδί για την πρόκριση.

Για τον Ολυμπιακό:

Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει αυτό. Πιστεύω πως θα έχει μία καλή χρονιά. Όπως είδα τον Ολυμπιακό έχει χρόνο μπροστά του, έχει έτοιμη ομάδα και έναν προπονητή που έχει κάνει καλή δουλειά. Οι παίκτες και συγκεκριμένα τα βαρόμετρα, είναι αυτοί που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν στην Ευρώπη. 





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: