Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αναχώρησε η αποστολή για το Ζέεφελντ


Με προορισμό το Ζέεφελντ στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας, αναχώρησε το απόγευμα η αποστολή του Αρη. 

«Είμαστε σε καλό επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το κλίμα είναι καλό, είμαστε σαν οικογένεια, στηρίζει ο ένας τον άλλον», δήλωσε, λίγο πριν αφήσουν το ελληνικό έδαφος οι "κίτρινοι", ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

    Για το φιλικό παιχνίδι με την Πενιαρόλ (26/7), ο Ελληνας μέσος σχολίασε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα, είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίστευτη. Ο κόσμος πρέπει να βοηθά την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές, αλλά και όταν είναι καλά τα πράγματα».

    Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Κοτσώνης, λέγοντας: «Πάμε για το τρίτο στάδιο προετοιμασίας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις γραμμές, γιατί είμαστε πολλοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο και ο κόουτς θα κρίνει. Είμαστε νεανική ομάδα, θέλουμε όλοι να αφήσουμε την υπογραφή μας. Είναι δύσκολα τα φιλικά που ακολουθούν, τα περιμένουμε πώς και πώς. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε».

    Συμπλέοντας, δε, με την άποψη του Τριανταφυλλάκου, για το φιλικό τεστ με τους Ουρουγουανούς, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είπε: «Χθες ήμασταν καλύτεροι από την Πενιαρόλ. Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, μας αδικεί το σκορ».

    Στην Αυστρία ο Αρης θα αναμετρηθεί σε φιλικό επίπεδο με τις Αλ Χιλάλ (30/7), Ενωση Νέων Παραλιμνίου (2/8), ΠΑΣ Γιάννινα (4/8). Θα ακολουθήσουν οι αναλόγου χαρακτήρα αναμετρήσεις στην Ιταλία απέναντι στις Λάτσιο (7/8), Κάλιαρι (9/8).


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: