Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ανανέωσε ο Γλυνιαδάκης

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αφού ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΚΑΕ.



Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που παραμένει και με τη… βούλα στο Λιμάνι, ενώ σειρά θα πάρουν οι ανακοινώσεις για το Μιχάλη Πελεκάνο, το Γιώργο Πρίντεζη και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, οι οποίοι επίσης έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για την παραμονή τους στο ΣΕΦ.
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, στις πρώτες δηλώσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ήθελα πολύ να μείνω και χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Η σχέση μου με όλους στην ομάδα ήταν ένα τεράστιο συν στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό».
Ο 30χρονος σέντερ αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν και τους στόχους, που παραμένουν οι ίδιοι: «Είναι μια διαφορετική χρονιά και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό μπάσκετ. Οι στόχοι μας όμως δεν είναι διαφορετικοί. Θέλω πολύ να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Μπορεί να υπάρχουν φέτος αρκετές αλλαγές, αλλά δεν αλλάζει η διάθεσή μας να φτάσουμε στην κορυφή».
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Φέτος τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ, γιατί δημιουργείται μια νέα, αλλά και νεανική ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος ήθελε το πρωτάθλημα και απογοητεύτηκε, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να τους παρακαλέσω να είναι φέτος στο γήπεδο περισσότεροι από κάθε χρονιά».
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός» ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έλληνα σέντερ Ανδρέα Γλυνιαδάκη».


Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: