Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σπανός: «Τελειώνουμε το απόγευμα με Μήτρογλου»

Την συγκατάθεση του Κώστα Μήτρογλου στο απογευματινό ραντεβού που θα έχει ο Γιώργος Σπανός με τον ίδιο τον διεθνή φορ αλλά και τον πατέρα του περιμένουν στον Ατρόμητο για να ολοκληρώσουν την σπουδαία αυτή μεταγραφή, όπως δήλωσε στο Sportaction ο πρόεδρος των Περιστεριωτών.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν πάρει την συγκατάθεση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του για ένα χρόνο και το απόγευμα στο ραντεβού των ανθρώπων του Ατρομήτου με τον πατέρα-εκπρόσωπο του «γερμανού» και τον ίδιο θα κρίθει το μέλλον της μεταγραφής. Στο Περιστέρι υπάρχει θετικό κλίμα και ευελπιστούν πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά το βράδυ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού στην Πύλη των Σπορ:

Για την υπόθεση Μήτρογλου: 
«Είναι αλήθεια όσα γράφονται. Έχουμε πάρει την θετική συγκατάθεση του Ολυμπιακού και το απόγευμα θα έχουμε ραντεβού με τον παίκτη και τον πατέρα του για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Το βράδυ θα ξέρουμε αν θα κλείσει θετικά ή αρνητικά η υπόθεση. Ελπίζουμε να έχουμε το οριστικό "οκ" του ποδοσφαιριστή».

Για το αν θα έχει θετική έκβαση η υπόθεση: 
«Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Ο κ. Αγγελόπουλος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πατέρα του και στις πρώτες κουβέντες φάνηκε θετικός στο να έρθει ο γιος του στον Ολυμπιακό. Περιμένουμε το απογευματινό ραντεβού να δούμε αν θα συμφωνήσουμε και τυπικά».

Για το αν θα είναι αυτή η τελευταία μεταγραφή: 
«Θα είναι λογικά η τελευταία. Εκτός αν γίνει κάτι απρόοπτο με κάποιον τραυματισμό ή πουληθεί κάποιος παίκτης».





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: