Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πού 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια...!!

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, όπου έχουν βγάλει στο ...σφυρί δύο παίκτες (Σιμάο, Μπουμσόνγκ) που προορίζονται για βασικοί στο κρίσιμο ματς με την Οντένσε!
Πού 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια...
Εντάξει, τα τρέχοντα έξοδα καλύπτονται, ωστόσο και μια πιθανή -απαραίτητη σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας - καινούργια μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει κουβέντα! Γι΄ αυτό και ο Γόντικας φέρεται να περιμένει πώς και πώς να φτάσει πρόταση για την παραχώρηση οποιουδήποτε παίκτη μπορεί να φέρει άμεσα ρευστό. Έτσι τις τελευταίες ημέρες οι "πράσινοι" τρέχουν το θέμα του Σιμάο, προκειμένου να καταφέρουν να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους. Με το ενδιαφέρον να περιορίζεται, κυρίως, στην ύπαρξη ρευστού και όχι τόσο στο πόσο μεγάλη είναι η πρόταση.
Γιατί όσο και αν έχει ελαττώσει τα έξοδα της ΠΑΕ και έχει μειώσει το μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα μεγάλο μαγαζί που χρειάζεται συνεχώς έσοδα για να λειτουργήσει. Οι μεγαλομέτοχοι του σφυρίζουν αδιάφορα και η πώληση του Σισέ, από μόνη της, δεν φτάνει. Το τριφύλλι έβαλε κάποια χρήματα στο ταμείο του, αλλά χρειάζονται και άλλα.
Μιλάμε για την ίδια ομάδα που τρία καλοκαίρια πριν έδινε εκ. ευρώ για να φέρει στην ομάδα τους παίκτες όπως οι Κλέιτον, Μελίσσης, Ροντρίγκο Σόουζα και καθιστούσε σαφές σε κάθε τόνο ότι δεν υπάρχει όριο στο μπάτζετ για την ενίσχυση της κ.λπ. Και τώρα περιμένει να έρθει πρόταση για να φύγει ο Μπουμσόνγκ, χωρίς να υπάρχει στον σχεδιασμό παίκτης που θα τον αντικαταστήσει. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις η κατάσταση στον Παναθηναϊκό...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: