Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Φοράει το κοστούμι του!!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Οντένσε (21:00, ΝS2).
Φοράει το κοστούμι του!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στο Οντένσε από την τοπική ομάδα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Περιστέρι στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού δεν πρόκειται να κάνει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα αφού στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.
Πάντως, μια θέση «παίζει» για τον Γιώργο Καραγκούνη αφού έχει την εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν ο «Κάρα» αγωνιστεί θα φτάσει τις 100 συμμετοχές στην Ευρώπη.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιόσου Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα είναι ο «καθαρός» αμυντικός μέσος, έχοντας δεξιά του τον Κώστα Κατσουράνη και αριστερά τον Σωτήρη Νίνη. Στην τριάδα της επίθεσης ο Σεμπαστιάν Λέτο θα κινείται αριστερά, ο Στέργος Μαρίνος δεξιά, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αντώνης Πετρόπουλος.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: