Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ο ΖΛΑΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ?


Ο ΠΕΠΕ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
"Ο Ιμπραϊμοβιτς είναι εξαιρετικός παίκτης και πιστεύω ότι θα βελτιώσει την Μπαρτσελόνα όπως και άλλοι παίκτες που φόρεσαν την φανέλα", τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

Ο Σουηδός αποτελεί το μήλον της έριδος στην Ευρώπη ενώ χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του ατζέντη του για τις φήμες αποκτησής του από την Μπαρτσελόνα: "Aυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ζλάταν θα αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Απλά θαυμάζει τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπάρτσα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει για πρόταση.

Είναι θέμα της Μπαρτσελόνα αν είναι έτοιμοι να σπάσουν το σάλαρι καπ για τον Ιμπραϊμοβιτς. Σε κάθε περίπτωση ανήκει στην Ίντερ και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να συμφωνήσει με την Ίντερ. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί".

Ο Μάσιμο Μοράτι έκανε το πρώτο βήμα για την απόκτηση Σουηδού αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η πρόταση των 25 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Σαμουέλ Ετό απορρίφθηκε από τον Χουάν Λαπόρτα.

Ο Μοράτι κοστολογεί τον Ιμπραϊμοβιτς στα 80 εκατομμύρια ευρώ ενώ το ενδιαφέρον της Ρεάλ και την παραχώρηση των Άριαν Ρόμπεν και Γούσλεϊ Σνάιντερ παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ιταλό μεγιστάνα.

Επίσης, η Τσέλσι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον Ιμπραϊμοβιτς δίνοντας εκτός από οικονομικά ανταλλάγματα και τους Ντέκο, Καρβάλιο. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: