Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Προβάρει τα "κίτρινα" ο Αμπρέου

Προβάρει τα κίτρινα ο Αμπρέου "Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να γίνω παίκτης του Aρη και επίσημα", δηλώνει ο Σεμπαστιάν Αμπρέου και με αυτό τον τρόπο ανοίγει το δρόμο για να καταλήξει στον Aρη.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για την επόμενη σεζόν και απομένουν οι υπογραφές σε συμβόλαια που θα φτάσουν στα χέρια του τη στιγμή που θα βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, την εθνική Ουρουγουάης, σε αποστολή για τα προκριματικά του Μουντιάλη της Αφρικής.

Ο Αμπρέου έρχεται στον Aρη και γίνεται η δεύτερη σπουδαία μεταγραφή της νέας διοίκησης που από την Παρασκευή φιλοξενεί τον Λεάντρο Γκρασιάν της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Ουρουγουανός που θα αντιμετωπίσει με την Εθνική του ομάδα τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει σημειώσει πέντε γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ των προκριματικών.

Να σημειωθεί ότι τον Αμπρέου ίσως προλάβει ο Μεχντί Νάφτι. Ο Γαλλοτυνήσιος προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ και απομένει να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους "κίτρινους".

Σχετικά με τον Μπακαγιόκο φαίνεται ότι στον Aρη δεν καίγονται για να τον αποκτήσουν και δεν αποκλείεται να αναζητηθεί διαφορετική λύση για την επιθετική γραμμή που έτσι κι αλλιώς έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Τέλος, σχετικά με το σενάριο που θέλει τον Μαρκές να ενδιαφέρει τον Aρη, είναι κάτι που θα απασχολήσει εφόσον ο ποδοσφαιριστής αποδεσμευθεί από τον Ήρακλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: