Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ οι μεταγραφές συνεχίζονται...

Η 6η φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταξύ τεσσάρων στόχων και κοντύτερα όλων στην συμφωνία, φαίνεται πως είναι ο Ισπανός Σίτο Ριέρα. Μπορεί χρονικά να προηγηθεί κάποιος από τους άλλους στόχους, αλλά με τον Ριέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν βρει την κοινή γλώσσα συνεννόησης.
Ο παίκτης που ανήκει στην Εσπανιόλ, θέλει να συνεχίσει κάπου για να παίζει, κάτι που ο ΠΑΟΚ του το εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό, αν μάλιστα έχει και τις πρόσφατες αποδόσεις. Στην Εσπανιόλ, δεν είναι σίγουρος και δεν τρελαίνεται να γυρίσει αν μένει στον πάγκο ή και στην κερκίδα. Υπάρχουν όμως κι άλλες ομάδες που τον διεκδικούν και μάλιστα εκτός Ελλάδος και Ισπανίας. Χθες ο μάνατζερ του, μιλώντας από την Ελβετία στο «Αθλητικό Μετρόπολις» επεσήμανε πως η συνεργασία του με τον Πανθρακικό τέλειωσε και πλέον θέλει να μείνει στην Ελλάδα, όπου πέρασε καλά, αλλά και να παίζει στην ομάδα που θα τον επιλέξει.
Προ ημερών ο Ισπανός επιθετικός είπε πως θα τον παρακινούσε θετικά να μετείχε σε ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και όλα αυτά φωτογραφίζουν τον ΠΑΟΚ, πίσω από όλες τις συγκυρίες και τα δεδομένα.
Μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει θα συντομεύσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, με τον Ζήση Βρύζα να ενημερώνει χθες τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τα αποτελέσματα του σύντομου ταξιδιού του στην Ιταλία, που είχε μοναδικό αντικείμενο τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αν και όταν μείνει ελεύθερος από την Ρετζίνα, θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα και με συμβόλαιο πολύ χαμηλότερο από αυτό που είχε στην Ιταλία ή προ ετών στην ΑΕΚ να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Πάντα υπάρχει όμως η προοπτική του Αντράντε για τον ΠΑΟΚ, αφού τον Πορτογάλο τον θέλει διακαώς ο Σάντος και αν καταφέρει ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, ή με χαμηλότοκο δανεισμό, τότε και ο ίδιος δεν έχει αντίρρηση να έρθει στον Δικέφαλο, αφού και στην Ραπίντ δεν είχε κάποιο υπερυψωμένο συμβόλαιο.
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο, υπάρχει μια στασιμότητα, δικαιολογημένη, δεδομένου πως όλα εξαρτώνται από την Σανταντέρ και η Ισπανική ομάδα δεν δείχνει και δεν έχει λόγους να βιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: