Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

"Πόλεμος" μεταξύ Καπέλο και Αντσελότι


Κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αγγλία μεταξύ του Κάρλο Ατσελότι και του Φάμπιο Καπέλο, μετά τον χαρακτηρισμό του πρώτου στην αυτοβιογραφία του για τον δεύτερο, τον οποίο είπε κατσούφη.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις του Φάμπιο Καπέλο με τον Κάρλο Αντσελότι δεν ήταν ποτέ καλές. Είναι μια ιστορία που ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής και ο πρώτος προπονητής του.

Οι κόντρες των δυο ανδρών ήταν συχνές με αποτέλεσμα να αποτελούν συνέχεια μέρος στις στήλες των αθλητικών εφημερίδων.

Η έλευση του Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι, και ο χαρακτηρισμός στον Καπέλο ήταν αρκετά έτσι ώστε να αναβιώσει η παλιά κόντρα με τον Καπέλο να δηλώνει:

"Δεν μπορώ να αναγνωρίσω τον εαυτό μου με τον χαρακτηρισμό που μου έδωσε. Υπάρχουν στιγμές που μαλώνω με έναν ποδοσφαιριστή. Έναν όμως και όχι ένα σορό μέσα στην ομάδα", είπε αρχικά και στην συνέχεια πέταξε.. δηλητήριο.

"Συνηθίζω να λύνω τις διαφορές μου με συζήτηση προσωπική και όχι να βγαίνω σε δείπνο με παίκτη ή και παίκτες για να τους καλοπιάσω. Αν θέλω να βγω για δείπνο θα το κάνω με την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου. Όχι με τους παίκτες μου.

Οι κανόνες είναι απλοί, εγώ είμαι ο προπονητής και εσείς οι παίκτες. Απαιτώ να με σέβονται και φυσικά και εκείνοι απαιτούν τον σεβασμό μου. Απλά πράγματα".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια ενδιαφέρουσα κόντρα μόλις ξεκίνησε στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να δούμε την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: