Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΕΤΣ


Μπετς: “Κάτι χρωστάω σε μένα, τον Άρη, τον κόσμο μας”



Η παρουσία του στον Άρη ισχυροποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Άρη μέσα στην ρακέτα. Ο ίδιος μετά από ένα διάστημα επτά μηνών μπόρεσε να αποδείξει ότι έχει ακόμα τις δυνατότητες να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και τα κατάφερε με επιτυχία. Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και τους “κίτρινους”, ο στόχος της επιστροφής στην Ευρωλίγκα δεν επιτεύχθηκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον απομακρύνει από την Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο.

Ο Άντριου Μπετς παραμένει κάτοικος… Αλεξανδρείου αφού έκανε την επιθυμία του πράξη και συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους “κίτρινους” και για την επόμενη περίοδο. Ο Άγγλος είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα με το Μαρούσι, όταν είχε δηλώσει ότι θέλει να μιλήσει με την διοίκηση πριν φύγει για την Μάλαγα. Όπερ και έγινε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη να αναλαμβάνει… δράση και να κλείνει τον Άγγλο σέντερ και για του χρόνου.

Ουσιαστικά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα, με την προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Ο Άντριου Μπετς ήταν θετικός για την παραμονή του από την πρώτη στιγμή και έπρεπε οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό. Ο Θανάσης Τζεβελέκης δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει από την Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει πάρει την υπογραφή του.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες στα γραφεία της ΚΑΕ, όταν ο Άγγλος πήγε να παραλάβει τα αεροπορικά του εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Μάλαγα όπου έχει αγοράσει κατοικία. Αμέσως ο πρόεδρος του κατέθεσε την οικονομική πρόταση με τον Άγγλο να απαντάει θετικά και να δίνουν τα χέρια, για την επόμενη περίοδο.

Μία συμφωνία που κρίνεται ως μία επιτυχία της ΚΑΕ που μπόρεσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κλείσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και για την επόμενη περίοδο.

Ο Άγγλος σέντερ ο οποίος βρίσκεται πλέον στην Μάλαγα με την οικογένεια του μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ υπογράμμισε αρχικά ότι: “Δεν ήμουν χαρούμενος από τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν. Ένιωθα ότι κάτι χρωστάω στον εαυτό μου και τον Άρη” και συνέχισε λέγοντας: “Παράλληλα όμως απόλαυσα το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα στην ομάδα και είχα εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία μου να παραμείνω. Μου αρέσει άλλωστε η Θεσσαλονίκη και όλα όσα αφορούν τον Άρη. Δεν ήθελα να αλλάξω ομάδα, διότι είμαι χαρούμενος στον Άρη. Οπότε από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω”.

Ο Άντριου Μπετς θα είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Άρη και για την επόμενη περίοδο όπου ο στόχος θα είναι ο ίδιος, να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο: “Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και ότι θα τα πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν. Τόσο σε ατομικό επίπεδο, διότι πιστεύω ότι έχω και άλλα πράγματα να προσφέρω, όσο και σε ομαδικό”.

Ο Άγγλος σέντερ μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μέσα στο παρκέ αλλά αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Άρη και ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του για την στήριξη τους λέγοντας αρχικά: “Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την απίστευτη υποστήριξη που μας παρείχαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Όλοι λυπόμαστε που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο και αισθανόμαστε εξίσου άσχημα όπως εκείνοι. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πικράναμε τους φιλάθλους μας και δεν άξιζε να τελειώσει η σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και εμείς θα δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τους κάνουμε χαρούμενους. Το χρωστάμε σε εκείνους, αλλά και στους εαυτούς μας
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: