Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ο ΒΙΤΟΛΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΟΚ


O Ισπανός μέσος πιέζει την Σαντατέρ να μείνει ελεύθερος και σε δηλώσεις του «φωτογράφισε» τον ΠΑΟΚ ότι θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Συνεχίζονται οι επαφές του Τσιρίλο με τους ασπρόμαυρους ενώ ανοιχτο παραμένει το θέμα του Ζοάο Πάουλο.


Ακόμα πιο κοντά στην Τούμπα βρίσκεται ο Ισπανός χαφ του Άρη Βιτόλο ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και πλέον προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του με την Ισπανική Σαντατέρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης που φέτος αγωνιζόταν στον Άρη δεν φαίνεται να υπολογίζεται στα πλάνα του Ισπανικού συλλόγου για τη νέα χρονιά και ζητά την ελευθερία του (ενώ υπάρχει εκκρεμότητα 800.000 ευρώ από τον Ισπανικό σύλλογο προς αυτόν). Οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον «δικέφαλο του Βορρά» από τον Φεβρουάριο και φέρεται να έχει υπογράψει και προσύμφωνο. Από κει και πέρα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τον παίκτη να λύσει την συνεργασία του με την Σαντατέρ και να του προβάρουν τα «ασπρόμαυρα».
Σε ότι αφορά το θέμα του Μπρούνο Τσιρίλο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις οι οποίες φέρεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει κοινό σημείο επαφής με τον Ιταλό. Από κει και πέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάντα στο μυαλό τους την περίπτωση του Ζοάο Πάουλο και σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Τσιρίλο τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: