Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ


Οι "πράσινοι" θέλουν έναν παίκτη-ηγέτη σε κάθε γραμμή και στην παρούσα φάση προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστεροπόδαρου μέσου και ενός επιθετικού, μετά τη συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη.

Υπόθεση Κατσουράνη

Με τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος και σε συνδυασμό με την επιθυμία του Γιώργου Καραγκούνη να αγωνίζεται στον άξονα (κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Χενκ Τεν Κάτε), ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι πλήρης στις θέσεις των αμυντικών-μέσων. Ωστόσο ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας ποιοτικός παίκτης, είναι Έλληνας και είναι ο αμυντικός-μέσος που ζητά ο Ολλανδός τεχνικός, αφού βοηθάει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την επιθυμία του Κατσουράνη να γυρίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και του πρόσφεραν ένα δελεαστικό συμβόλαιο στα 30 του χρόνια και πιο συγκεκριμένα περισσότερα από 1 εκ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα 4 χρόνια.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός περιμένει προτάσεις για τον Σιμάο και φρόντισε να βρει από νωρίς τον διάδοχο του νεαρού άσου από τη Μοζαμβίκη.

Ο αριθμός των μεταγραφών: από 4 έως 8

Πέρα από τον Κώστα Κατσουράνη που αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να μείνει ελεύθερος από τη Μπενφίκα, "εξαγοράζοντας" την ελευθέρας του για να ντυθεί στη συνέχεια στα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστεροπόδαρο μέσο ( ο λεγόμενος “flanker” που θα είναι στυλ Γκάμπριελ και θα πατάει περιοχή και θα σκοράρει) και έναν επιθετικό που θα κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ και για τον οποίο θα διατεθούν τα περισσότερα χρήματα.

Από κει και πέρα είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός αλλά και δεύτερος επιθετικός, εξετάζεται η περίπτωση τερματοφύλακα, ενώ το «τριφύλλι» δείχνει να μην «καίγεται» για δεξιό μπακ λόγω των καλών εμφανίσεων του Μουν. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: