Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Η γκάφα του Τσίλντρες !

Τελικά η περίφημη ατάκα του Τζος Τσίλντρες , "παίζαμε πέντε εναντίον οκτώ", μετά τον τελευταίο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ειπώθηκε…εν βρασμώ ψυχής. Ο αμερικανός του Ολυμπιακού πίστευε απόλυτα τα όσα είπε και μάλιστα άνοιξε διαδικτυακό πόλεμο με φίλαθλο του Παναθηναϊκού λέγοντάς του πως… "πληρώνετε τους διαιτητές".
Ο Τσίλντρες είναι φίλος του twitter (κάτι αντίστοιχο με το facebook) και ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού άνοιξε μαζί του διάλογο περί κυριαρχίας του "τριφυλλιού" σε Ελλάδα και Ευρώπη λέγοντας πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τη δικιά του.

Ο αμερικανός από την πλευρά μάλλον δεν το πήρε και τόσο στην πλάκα το όλο θέμα κα του απάντησε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος στο να πληρώνει τους διαιτητές. "Ναι, είστε οι καλύτεροι και στο να πληρώνετε τους διαιτητές κάτω από το τραπέζι. Είναι τόσο προφανές", ήταν η απάντηση του "Τσίλι" στα πειράγματα του φίλου του που ήταν "πράσινων" φρονημάτων.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε αυτή του η δήλωση από φιλάθλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι εύλογα διαμαρτύρονται, αφού ο ΠΑΟ έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό τόσο με Έλληνες, όσο και με ξένους διαιτητές και με μεγάλες διαφορές στο σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: