Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Παγκόσμιο Κύπελλο 1ος όμιλος: Σημαντικές νίκες για Δανία, Πορτογαλία


O Μπρούνο Αλβες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλβανία Η εκπληκτική πορεία της Δανίας στον 1ο όμιλο συνεχίστηκε με ένα ακόμη φοβερό διπλό. Την πρώτη φορά θύμα της ήταν η Πορτογαλία (3-2), τη δεύτερη η Μάλτα (3-0) και σήμερα η Σουηδία (1-0). Δύσκολα πλέον τα πράγματα για την παρέα του Ιμπραΐμοβιτς που έχασε πέναλτι (Κάλστρομ) στο 0-0!

Με αυτή τη νίκη η Δανία έφθασε τους 16 βαθμούς σε έξι αγώνες (!) είναι στην πρώτη θέση και στη δεύτερη είναι η Ουγγαρία (!) που έχει τρεις βαθμούς λιγότερους με τον ίδιο αριθμό αγώνων. Η Σουηδία που έχει πέντε αγώνες έμεινε στους 4 βαθμούς!

Στο άλλο παιχνίδι για τον ίδιο όμιλο ο Μπρούνο ΑΛβες απέδειξε ότι είναι από τους λίγους Πορτογάλους που διαθέτουν ψυχή και τσαγανό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν ηγέτης της Πόρτο έδωσε τους τρεις βαθμούς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλβανία.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιά. Το πρώτο από τον Αλμέιντα στο 27ο, δυο λεπτά αργότερα με τον Μπογκντάνι και στις καθυστερήσεις με τον Μπρούνο Αλβες που είχε προηγηθεί διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Ο Κεϊρόζ για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να βοηθήσει από τον πάγκο τις... άψυχες βεντέτες του, αλλά παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης, έστω και ως αουστάιντερ. Ο Εντίνιο μπήκε στο 70ό στη θέση του Αλμέιντα.

Το αποτέλεσμα
  • Σουηδία - Δανία 0-1
    0-1 Κάλενμπεργκ (22)

  • Αλβανία - Πορτογαλία 1-2
    0-1 Αλμέιντα (27)
    1-1 (29) Μπογκντάνι
    1-2 Αλβες (90)
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: