Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Π.Α.Ο Ψάχνεται για Γκραφίτε

grafite.jpgΕντείνονται καθημερινά οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του επιθετικού που θα κάνει την διαφορά. Τρεις είναι αυτοί την στιγμή οι στόχοι του «τριφυλλιού». Πρόκειται για τους Χούλιο Κρουζ της Ίντερ, τον Ρικάρντο Ολιβέιρα της Μπέτις, καθώς και τον Γκραφίτε της Βόλφσμπουργκ. Η επιστροφή του Κώστα Αντωνίου αναμένεται να δρομολογήσει και τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει σε βίντεο τα τρία «κανόνια» σε σπέσιαλ δράση. Καντέ: «Ερχομαι να υπογράψω».

Μετά την θετική κατάληξη που φέρεται να παίρνει η υπόθεση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ για το κέντρο της «πράσινης» άμυνας, στον Παναθηναϊκό ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση του επιθετικού. Εκεί δηλαδή που θα δοθούν και τα περισσότερα χρήματα αφού είναι δεδομένη η επιθυμία να βρεθεί ένας παίκτης που θα κάνει την διαφορά.

Αυτός που βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Χούλιο Κρουζ της Ίντερ. Επιπλέον τις τελευταίες ώρες προέκυψε και πάλι θέμα Ρικάρντο Ολιβέιρα, έναν παίκτη που το «τριφύλλι» κυνήγησε κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τα 8 εκατ. ευρώ που ζητά η ομάδα του δεν είναι λίγα χρήματα, αλλά στον Παναθηναϊκό τον θέλουν πολύ. Μάλιστα ακούστηκε ότι ο Κώστας Αντωνίου κατά το ταξίδι του στην Ισπανία θα έχει κουβέντα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Στο μεταξύ ο Ολιβέιρα με δηλώσεις του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» τόνισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στον Παναθηναϊκό. «Αυτή την περίοδο κάνω διακοπές και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η ξεκούραση. Θα ήταν ασέβεια για την Μπέτις να μιλήσω για το ενδιαφέρον οποιασδήποτε ομάδας από την στιγμή που έχω συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός πάντως είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που παίζει συχνά στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω πρόβλημα να έρθω αν τα βρουν οι δύο ομάδες».

Τέλος στο τραπέζι έπεσε και ένα πολύ δυνατό όνομα, αυτό του Γκραφίτε. Το «κανόνι» της Βόλσφμπουργκ προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά στη Μπουντεσλίγκα και δεν θα είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα, όμως ο μάνατζερ που τον πρότεινε ανέφερε ότι ο παίκτης μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Είναι μάλιστα, πολύ πιθανό ο Αντωνίου που βρέθηκε στη Γερμανία το Σάββατο να είχε επαφές με την πρωταθλήτρια της χώρας για τον Γκραφίτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: