Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Παγκόσμιο Κύπελλο 8ος όμιλος: Αλλη μία χαμένη ευκαιρία



Ο Χαραλάμπους μονομαχεί με τον Βούτσινιτς Η Κύπρος μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 του Μαυροβουνίου, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς ο Νταμιάνοβιτς σκόραρε δις στο β' μέρος (65' και 78') και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους. Κωνσταντίνου (13') και Μιχαήλ (45' πεν.) οι σκόρερ της Κύπρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 88' αποβλήθηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης για διαμαρτυρία, ενώ στο 75' ο Μορφής απέκρουσε πέναλτι του Βούτσινιτς.

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης (34' Μορφής), Χαραλάμπους, Χρίστου, Γαρπόζης (68' Σατσιάς), Ηλία, Μιχαήλ, Νικολάου (78' Χαραλαμπίδης), Μακρίδης, Οκκάς, Κωνσταντίνου, Αλωνεύτης.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πόλεξιτς, Τζούντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπάτακ, Τανασίγεβιτς, Βούγιοβιτς, Κασκελάν, Βούτσινιτς, Νοβάκοβιτς (18' Σβέτοβιτς), Πέγιοβιτς (86' Φάτιτς), Ντρίντσιτς (44' Νταμιάνοβιτς).

  • Τα 28 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου έφτασε με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Μαυροβουνίου ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.

  • Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Βουλγαρία αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Ιρλανδία με 1-1. Ο Νταν άνοιξε το σκορ στο 24' αλλά ο Τελκίσκι στο 29' ισοφάρισε για λογαριασμό των γηπεδούχων.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: