Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Δηλώσεις Μπουφόν

Την άποψη ότι η Γιουβέντους κάνει τις σωστές μεταγραφές εξέφρασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σε δηλώσεις του. Για τον γκολκίπερ της "μεγάλης κυρίας" οι Καναβάρο και Ντιέγκο, μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα και να την βοηθήσουν να ανέβει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο Μπουφόν μίλησε γενικά για την πεποίθησή του ότι το επόμενο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι εξίσου ενδιαφέρον με το φετινό και πως οι νεοαποκτηθέντες παίκτες αποτελούν τις σωστές επιλογές:

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα θα είναι και πάλι όμορφο. Η Γιουβέντους έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και νομίζω ότι έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις, σχετικά με τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση".

Oπως, όλα δείχνουν, οι μεγάλοι ανταγωνιστές των "μπιανκονέρι", Μίλαν και Ιντερ, θα χάσουν από ένα μεγάλο παίκτη τους. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διεκδικούν και πιθανόν να έχουν ήδη κλείσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τους Κακά και Ιμπραΐμοβιτς αντίστοιχα, γεγονός που αναμφίβολα θα τους στοιχίσει και στον αγωνιστικό τομέα.

Ο Μπουφόν αστειεύθηκε με το αν οι αντίπαλοι της Γιουβέντους αποδυναμωθούν από αυτές τις απουσίες: "Κακά και Ιμπρα; Δεν ξέρω αν οι άλλες ομάδες θα είναι πιο αδύναμες την επόμενη σεζόν. Αν ναι, τότε η ομάδα που είναι περισσότερο δυνατή ίσως κερδίσει και τον τίτλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: