Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Ακόμα να συνέλθει ο Γκρασιάν Φήμες για τον Ιγνάσιο Γκαρσία.



Ο Αρης παρουσίασε τον Λεάντρο Γκρασιάν Ακόμη δεν έχει συνέλθει από την χθεσινή φαντασμαγορική υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Ο Λεάντρο Γκρασιάν είναι κι επίσημα παίκτης του Αρη, σήμερα το μεσημέρι παρουσιάστηκε από τη διοίκηση των "κιτρίνων" και δήλωσε για μια ακόμη φορά ενθουσιασμένος. Νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (μονοετές με οψιόν αγοράς) και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης Θανάση Αθανασιάδη, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Έμεινα έκπληκτος από την υποδοχή που είχα χθες. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου μέσα στο γήπεδο. Τηλεφώνησα στην γυναίκα μου και τους συγγενείς μου, που είδαν την υποδοχή μέσω βίντεο στο ίντερνετ. Μίλησα με τον Ρικέλμε που μου ευχήθηκε καλή επιτυχία", είπε μεταξύ άλλων ο Γκρασιάν.

Για να συμπληρώσει: "Είναι μεγάλη τιμή που θα συνεργαστώ με τον Μαζίνιο και πιστεύω ότι έχω να πάρω πολλά από αυτόν. Γνωρίζω κάποιους συμπατριώτες παίκτες της ομάδας και κάποιους άλλους ονομαστικά. Η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό, ενώ είμαι καλός τεχνίτης. Είμαι ένας μεσοεπιθετικός παίκτης που μου αρέσει κυρίως να δημιουργώ αλλά και να εκτελώ. Αυτό που αρέσκομαι περισσότερο να κάνω όμως είναι να μοιράζω γκολ στους συμπαίκτες μου. Το ίδιο θα επιδιώξω να κάνω και στον Αρη", είπε ο Γκρασιάν και κατέληξε:

"Γνωρίζω κάποιους συμπατριώτες παίκτες της ομάδας και κάποιους άλλους ονομαστικά. Ξέρω αρκετά πράγματα για την ομάδα αλλά ανυπομονώ να μάθω πολλά περισσότερα με το που θα μαζευτούμε για να ξεκινήσει η προετοιμασία".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης Γιάννης Κόντης μετά τις δηλώσεις του Λεάντρο Γκρασιάν πήρε το λόγο και τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ' όλα την διοίκηση του ’ρη που με τις κινήσεις της και στην υπόθεση του Γκρασιάν έδειξαν πως έχουν όραμα για την ομάδα. Η μεταγραφή του Γκρασιάν πραγματικά είναι πολύ μεγάλη. Αυτός είναι και στόχος μας, να φέρνουμε δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερους σπουδαίους παίκτες ώστε ο Αρης να ανέβει ακόμη ένα επίπεδο παραπάνω. Ο Αρης δεν πρέπει να αρκείτε σε 4η ή 5η θέση. Πρέπει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτός είναι ο στόχος μας".

Οι φίλοι του Αρη περίμεναν τον Γκρασιάν στο ARIS MEGASTORE όπου υπέγραψε αυτόγραφα στις φανέλες που έχουν τυπωθεί με το όνομα του και το νούμερο 11.

Τα δημοσιεύματα πάντως για τον Aρη δεν σταματούν εδώ. Ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα με προέλευση από την Βολιβία. Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της εφημερίδας "La Prensa" από τη Βολιβία εμπλέκει τους «κίτρινους» στην απόκτηση του αδερφού του Νάτσο Γκαρσία, Ιγνάσιο.

Ο 22χρονος διεθνής Βολιβιανός αριστερος μπακ χαφ, θα αποχωρήσει από τη Μπολιβάρ στην οποία αγωνίζεται, καταβάλλοντας ένα ποσό περίπου 150.000 ευρώ και φιλοδοξία του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Παλιότερα, ο αδερφός του τον έχει προτείνει στον Αρη, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται το ενδεχόμενο της απόκτησης του

Δεν υπάρχουν σχόλια: