Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Ψιθυροι..........................

Ο αρσιβαρίστας Τάσος Τριανταφύλου είχε βρεθεί καθαρός στον έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ στο πρωτάθλημα επιλέκτων. Στο πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Ενωσης πιάστηκε ντοπαρισμένος, ενώ πριν από λίγες μέρες σε επανέλεγχο του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε θετικό το (αρχικά αρνητικό) δείγμα του από το πρωτάθλημα των επιλέκτων. Επίσης σε επανέλεγχο βρέθηκαν θετικά τα δείγματα των 4 αθλητών που ανακοίνωσε την Παρασκευή (5/6) η ΕΟΑΒ.
* Στις αρχές Ιουλίου εν Αθήναις και σε στενό κύκλο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Βασίλη Σπανούλη με την Ολυμπία Χοψονίδου. Ο λαρισαίος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και το μοντέλο αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ύστερα από ένα χρόνο που είναι μαζί (σ.σ. είχαν γνωριστεί τον περασμένο Ιούνιο στην Μύκονο).
* Απίστευτη πρόταση φέρεται να έκανε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο για τα... μάτια του Σάκη Τσιώλη! Συγκεκριμένα πρόσφερε πληρωμένο τον Γιάννη Μαντζουράκη συν τέσσερις παίκτες στο αφεντικό των "ερυθρόλευκων" του Βόλου, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον καρδιτσιώτη τεχνικό για να αναλάβει τους αρκάδες. Ομως ο Μπέος αποδείχθηκε "βράχος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: