Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ο προπονητής του Ηρακλή Ολεγκ Προτάσοφ έκανε δηώσεις σε ρουμάνικη ιστοσελίδα(Evz.ro) και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων μια απ'αυτές ηταν για τον Ντίκα και η απάντηση ηταν:Τον γνωρίζω προσωπικά, θέλει πολύ να παίξει στον Ηρακλή και γενικότερα να αποδείξει την αξία του, ειδικά μετά από τον ένα χρόνο στην Κατάνια, όπου δεν τα πήγε καλά. Θέλουμε μαζί με τον Ντίκα να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης”, δηλώνει κατηγορηματικά ο Ουκρανός τεχνικός του Ηρακλή.Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει εαν ο Προτάσοφ ενδιαφέρθηκε και για άλλον ρουμάνο παίκτη εκτός του Ντίκα και η απάντηση ηταν:Φυσικά… έχω μπει στον πειρασμό να φέρω στον Ηρακλή και άλλους παίκτες από τη Ρουμανία. Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αγορά. Δυστυχώς, μερικοί απ’ αυτούς ωστόσο είναι πολύ ακριβοί για τον σύλλογο”, ήταν η απάντηση του Προτάσοφ.Η τελευταία ερώτηση των ρουμάνων δημοσιογράφων είχε να κάνει με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Στεάουα για τον προπονητή του Ηρακλη:Ο κ. Μπεκάλι μιλάει χωρίς λογική, βγήκε το όνομα μου, ενώ εγώ είχα υπογράψει στον Ηρακλή”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής του “ΓηραιούΔεν ηταν μόνο ο Προτάσοφ που έδωσε συνέντευξη αλλά και το νέο αστέρι του Γηραιού Νικολάε Ντίκα σε ρουμάνικα ΜΜΕ.Ρωτήθηκε για τον πρώην προπονητή του κ.Τζενγκα και η απάντηση του ρουμάνου σούπερ σταρ ηταν:Όταν ήρθα στην Κατάνια, το ευχαριστήθηκα πολύ. Ήρθα σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, ήμουν πολύ χαρούμενος και περίμενα να παίζω πολύ, κάτι που θα ήταν καλό και για εμένα Ο Ζένγκα κάνει λάθος, που λέει ότι είμαι κακός παίκτης για το επίπεδο της Κατάνια. Μου έλεγε ψέματα αρκετές φορές για να με κρατήσει σε εγρήγορση, αλλά θα το εκτιμούσα να το έλεγε μπροστά μου”.Μέτα την ερώτηση για τον Τζένγκα ο Ντίκα απάντησε και για την νέα σελίδα στην καριέρα του και τον Ηρακλή:Τώρα ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή μου” Αρχίζω από το μηδέν και σ’ αυτόν τον χρόνο θα επιδιώξω να βελτιωθώ σε όλα” είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας υποσχέσεις, για να καταλήξει: “Όταν δεν αγωνίζεσαι ο κόσμος ξεχνά όλα όσα έχεις πετύχει ως τώρα”, καταλήγει ο 29χρονος μέσος.
Νούνο Πίλότο
Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα του Γηραιού,πρόκειται για τον Νούνο Πιλότο της πορτογαλικής Ακαντέμικα.Ο Ηρακλής φένεται να ενδιαφέρεται για τον ''Νούνο''σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα και της εφημερίδας ''Εl jogo''.Για τον πορτογάλο μέσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες απο την Secunda Division(Vallecano,Celta) και από την Ρουμανία η Εκομάξ Κλούζ.Η απάντηση του Νούνο θα έρθει μέσα στην εβδομάδα,για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ονοματεπώνυμο: Νούνο Τόρες Πιλότο
2002-03 Ακαδέμικα 1 -
2003-04 Ακαδέμικα - -
2004-05 Ακαδέμικα 6 -
2005-06 Ακαδέμικα 25 -
2006-07 Ακαδέμικα 9 -
2007-08 Ακαδέμικα 22 -
2008-09 Ακαδέμικα 27 2
Γκαρσία
Μετά από δυο χρόνια παρουσίας του στον Ηρακλή ο Πίτου Γκαρσία φένεται να απομακρύνεται μέρα με την ημέρα από το ρόστερ του Ηρακλή του 2010.Η Ούνιον είναι αμετακίνιτη στις οικονομικές της απαιτήσεις,ζητάει το ποσό των 250.000 για την μεταγραφή του Πίτου.Ο Ηρακλής δεν θέλει να εγκαταλήψει την προσπάθεια απόκτησης του και ετοιμάζει την τρίτη και τελευταία προσπάθεια του σύμφωνα με πληροφορίες.
Μεταγραφές
Ηρακλής είναι έτοιμος να ανακοινώσει και άλλες μεταγραφές. Οι επαφές του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη, με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους «κυανόλευκους» έχουν καταλήξει σε οριστικές συμφωνίες και κάποιες από αυτές θα ανακοινωθούν στα μέσα της εβδομάδας.Ο κόσμος ανυσηχεί καθώς δεν βλέπει παίκτες να έρχονται,κοντός ψαλμός αληλούηα...
Μάρκες
Ο ιδιόρυθμος ισπανός ποδοσφαιριστής Φερνάντο Μάρκες θα αποτελέσει παρελθόν αλλά με κάποια οικονομικά αξιόλογη πρόταση.Ο μανατζέρ του Μανέλ Φερέρ τον ψάχνει ομάδα για να φύγει από τον Ηρακλή.Σύμφωνα με τα λεγόμετα του Φερέρ υπάρχουν πολλές προτάσεις και από Ελλάδα και απο εξωτερικό.Αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και για το θέμα του ισπανού...
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Ο Νεκάτι Ατες έχει να λαμβάνει 1εκ ευρώ από την Γαλατά.Ο κ.Ρέμος θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ατές για να μάθει τις απαιτήσεις του πελάτη του καθώς μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.
*Ο Βούκοβιτς περιμένει τα δεδουλευμένα για να παρεί τον δρόμο για άλλες πολιτείες...
*Αυτην την εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις.Για να δουμε τι θα δούμε....
*Ο κόσμος ανυσηχεί γιατί οι ημέρες περνανέ χωρίς να αποκτήθηκε άλλος ποδοσφαιριστής.
*Μην κάνεται το λάθος κ.Ρέμο και αφήσεται ελεύθερο τον Μάρκες χωρίς να ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά,γιατί μετά δικαιολογημένα θα φωνάζει ο κόσμος...
*Ο Ιωαννίδης φέτος θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κ.Προτάσοφ,γρήγορος με καλές τοποθετήσεις και μακρινές μπαλιές και πολύ βοήθειοα στον ανασταλτικό τομέα.
*Οι επιχηριματίες όσο πλησιάζει η κατασκευή του γηπέδου όλλο και θα πλησιάζουν θυμηθήτετο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: