Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις!!

Μαραθώνια συνάντηση με τους Κύπριους επιχειρηματίες της «Couvra Holdings LTD», που ενδιαφέρονται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος είχε το Σάββατο ο πρόεδρος του συλλόγου, Γεράσιμος Βεντούρης.

Στην συνάντηση, που διήρκησε έξι ώρες, οι Κύπριοι ζήτησαν να μάθουν τις ακριβείς απαιτήσεις του κ. Βεντούρη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Οι ίδιοι του παρουσίασαν ένα πενταετές πλάνο ανάπτυξης της ομάδας στο οποίο βασική αρχή αποτελεί η στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή και στις επιλογές του, ενώ τόνισαν και την ανάγκη ύπαρξης ενός εκτελεστικού διευθυντή, ο οποίος θα ελέγχει τις αγοραπωλησίες και ουσιαστικά τα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο κ. Βεντούρης ζήτησε όσα είχαν αναφερθεί και στην επιστολή που είχε στείλει στους Κύπριους όταν δέχθηκε την πρόταση τους, δηλαδή τα φυσικά πρόσωπα που θα διοικήσουν την ΠΑΕ, εγγύηση ότι θα υπάρξει διαρκής ανάπτυξη και πρόοδος της ομάδας, ενώ έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση την στήριξη του Ερασιτέχνη.

Πληροφορίες του The Player αναφέρουν πως οι Κύπριοι θέλουν να επενδύσουν στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης και όχι να διοικήσουν την ομάδα, θα αφήσουν δηλαδή κάποιον άλλο στο «πόδι» τους.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη που έχει στην κατοχή του το 22% των μετοχών προκειμένου να γίνουν γνωστές και οι δικές του προθέσεις.

Αυτό που μένει βέβαια να ξεκαθαριστεί είναι το τι θα γίνει με το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, το « Απήλειον», το οποίο βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία του κ. Τσακίρη και επιπλέον δεν έχουν αποπληρωθεί ακόμη τα δάνεια που πήρε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, προκειμένου να το φτιάξει. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι η υπενοικίαση στον κ. Τσακίρη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ενδεχόμενο της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: