Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«Περίπατος» με νίκη της διοίκησης Αθανασιάδη στον Άρη

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Το μεγάλο φαβορί των εκλογών του Άρη, η νυν διοίκηση Θανάση Αθανασιάδη, πήρε το. χρίσμα από την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας.

Με τη συμμετοχή περίπου 3.500 μελών, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στη Λέσχη Φίλων Άρη προκειμένου να αναδειχθεί η νέα διοίκηση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο συνδυασμός «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» της νυν διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά του. φαβορί και κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό, αφήνοντας δεύτερη την παράταξη «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Οι εκλογές ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 8 το βράδυ, μετά από μιας ώρας παράταση που έδωσε η εφορευτική επιτροπή.

Η παράταξη «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» είναι από σήμερα ουσιαστικά και για τα επόμενα δυο χρόνια διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ενώ το τυπικό χρίσμα θα το πάρει στις εκλογές της ΠΑΕ στις 27 Μαΐου, όταν και ως μεγαλομέτοχος (με ποσοστό περίπου 84%) η Λέσχη αναμένεται να στηρίξει τους νικητές των αρχαιρεσιών της Κυριακής.

Δια στόματος του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής Νίκου Μπαλάφα ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών:

«Η γιορτή του Άρη τέλειωσε με απόλυτη νηφαλιότητα και ηρεμία, απόλυτη τάξη και ευπρέπεια ήταν μια νίκη των κίτρινων» σχολίασε ο Αλεξανδρίδης. Δικαίωμα ψήφου είχαν 4775 μέλη. Ψήφισαν 3418 μέλη και έλαβαν 871 ψήφους το «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» και 2457 ψήφους το «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ενώ υπήρχαν 91 λευκά και άκυρα»The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: