Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Χωρίς τρεις στην Αθήνα!!


aris basket

Με απουσίες και τη σκέψη δοσμένη, όπως ομολογούν τα στελέχη του, στις αναμετρήσεις της τελικής φάσης με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί αύριο στο ΣΕΦ, στο τρίτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, ο Άρης (19.00, ΝΕΤ). Στη Θεσσαλονίκη, λόγω τραυματισμών, θα μείνουν οι Μπόμπι Μπράουν, Χρήστος Ταπούτος, Μπρένταν Ουίντερς, με τους «κίτρινους» να ευελπιστούν πως και οι τρεις θα είναι έτοιμοι για τις μάχες με τον «Δικέφαλο».
«Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας, ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην τελική φάση. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα τα καλύψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που θέλω να δω στο αυριανό παιχνίδι είναι η ενέργεια και το πάθος που είχαμε στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο Λευτέρης Σούμποτιτς για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».
«Το ζητούμενο για μας στο αυριανό παιχνίδι είναι να παίξουμε με την ίδια διάθεση που αγωνιστήκαμε στο Αλεξάνδρειο. Μας ενδιαφέρει να προετοιμαστούμε σωστά για την τελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Για ακόμη μια φορά ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς και είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς βασικούς μας παίκτες. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα», επισήμανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: