Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«Υπερβολές και αστειότητες από Μαρινάκη»!!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε την δήλωσε του Βαγγέλη Μαρινάκη περί κατάκτησης άλλων 20 πρωταθλημάτων από τον Ολυμπιακό.

«Υπερβολές και αστειότητες από Μαρινάκη»
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, απάντησε: «Αυτά τα πράγματα είναι υπερβολές και αστειότητες. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε σοβαροί στις εκφράσεις μας. Κι εγώ όντας νεότερος έκανα υπερφίαλες και υπερβολικές. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό να νικάει και να είναι πρώτος».
Όσο για την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό του, δήλωσε: «Εγώ είμαι ένας καλός και απλός Παναθηναϊκός που αγαπάει παθολογικά αυτή την ομάδα και θέλω να τον βοηθάω όπως μπορώ», ενώ για το αν θα βρεθεί λύση για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ακόμα δεν έχουν έρθει τα δύσκολα. Είμαι απαισιόδοξος επειδή ξέρω κάποια πράγματα, τα οποία δεν τα ξέρει ο οποιοσδήποτε. Το οικονομικό άνοιγμα είναι αυτό που έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να τραβηχτούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Θα βρεθεί όμως γιατί ο Παναθηναϊκός με την 100χρονη παρουσία του δεν έχει παρά να βαδίσει μπροστά.»
Όταν μάλιστα τέθηκε το ζήτημα λαϊκής βάσης, απάντησε: «Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός φίλαθλος και έχω αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο. Καθένας που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα είναι αρεστός. Δεν μπορεί να υπάρχει ομάδα που να μην έχει κοντά το λαό της, αλλά η διοίκηση με λαϊκή βάση είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν μπορεί κανείς να φτάσει τη Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχω να πω είναι πως όσοι είναι καλοί παναθηναϊκοί πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν το σύλλογο», ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει λύση πρωτοδικείου για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: