Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«Ζοτς, σήκωσε το τηλέφωνο»!!

Ο Άρβιντας Σαμπόνις βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου παρουσιάσει το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ωστόσο, έχει στο νου του να συναντηθεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς…
«Ζοτς, σήκωσε το τηλέφωνο»!
Ο παλαίμαχος θηριώδης σέντερ έφτασε στην Αθήνα και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο δήλωσε χαρούμενος καθώς η πρωτεύουσα του φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από το Ευρωμπάσκετ του 1995 όπου η Λιθουανία είχε βγει δεύτερη.
« Θα μιλήσω τη Δευτέρα για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, μια διοργάνωση όπου θα πάρει μέρος και η Ελλάδα και αυτό είναι πολύ καλό όσον αφορά το κομμάτι της διαφήμιση, καθώς η Εθνική σας είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη» ήταν το αρχικά σχόλιο του Σαμπόνις για την παρουσία του στην Ελλάδα.
Ερωτηθεί για το αν είχε ποτέ πρόταση να αγωνιστεί στην Ελλάδα είπε: «Δεν θέλω να μιλάω και τόσο πολύ για το παρελθόν, Έχω βγει στη σύνταξη πλέον και το μπάσκετ το βλέπω από διαφορετική γωνία. Πάντως, αν είχα μια καλή πρόταση όσο ήμουν νέος, ίσως και να μην έλεγα όχι».
Για το αν θα επισκεφτεί τον Ομπράντοβιτς: «Κοίτα, έχω τέσσερα νούμερα τηλεφώνου που είναι δικά του. Θα τον πάρω και στα τέσσερα και ελπίζω να το σηκώσει σε κάποιο για να βρεθούμε».
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: