Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Tenorio - Την δεδομένη στιγμή το κίνητρο μετράει ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα



Όσο αφορά στα χθεσινά, ήδη έχει περάσει η τετράδα από το συστημά μας με συνολική απόδοση μέχρι στιγμής 30,5 μονάδες !!.Καί λέω ήδη, γιατί την στιγμή που γράφεται το κειμενάκι δεν έχει αρχίσει ακόμη το πέμπτο καί τελευταίο παιχνίδι του συστηματός μας γιά να κάνουμε το απόλυτο στην πεντάδα μας.Περιμένουμε λοιπόν τα ξημερώματα το διπλό του Los Angeles Galaxy γιά να ολοκληρωθεί το πανυγήρι.



Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι θα παίξουμε, εκεί όπου θα ασχοληθούμε κυρίως με σημεία με βάση το κίνητρο.Άλλωστε την δεδομένη στιγμή αυτό είναι πού μετράει.Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων καί οί ομάδες τα δίνουν όλα για την επίτευξη των στόχων τους.



Rapid Wien - Austria Wien   (2)

Πάρα πολύ κακή η φετεινή σαιζόν για τα δεδομένα της Rapid Wien. Μετά καί την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, βγήκε πλέον έξω από κάθε στόχο.Δεν διεκδικεί τίποτα καί είναι βαθμολογικά αδιάφορη.Πολλά τα προβλήματα απουσιών σήμερα γιά τους γηπεδούχους.

Στο κατώπι της Sturm βρίσκεται η Austria Wien, η οποία είναι μόλις 1 πόντο απο την κορυφή.Πολλές γκέλες προς το τέλος της σαιζόν για την Austria, καί τώρα τρέχει να προλάβει το τρένο της πρωτιάς.

Ντέρμπι το παιχνίδι με αντιπαλότητα.Πολλά τα προβλήματα στην Rapid, κακό το κλίμα καί χωρίς στόχους.Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενφιαφέρον για την  Austria η οποία κυνηγά τίτλο.

Με πολύ ρίσκο, επιλέγω το διπλό της Austria Wien σε απόδοση (2,65)


Aston Villa - Liverpool   (2)

Βαθμολογικά σωμένη η Aston Villa χωρίς κάποιο στόχο στην τελευταία αγωνιστική στην Αγγλία.Η Aston Villa σώθηκε πρός το τέλος του πρωταθλήματος καθώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλα προς το τέλος ξύπνησε πήρε μπροστά καί έτσι είναι πλέον ήρεμη.

Έτσι που τα έκανες μωρή Liverpool τρέχα να προλάβεις.Τώρα, μην ψάχνεται καί πολλά, πως τι καί γιατί. δεν εχει καμία σημασία.Τελευταία αγωνιστική είναι καί το κίνητρο είναι με την  Liverpool καί αυτήν θα επιλέξω.

Επιλογή το διπλό της  Liverpool σε απόδοση (2,30)


Quilmes - Racing Club   (2)

Έσπασε το καλό σερί που διατηρούσε η Quilmes, καθώς υπέστη ήττα την περασμένη αγωνιστική.Πολύ δύσκολα τα πράμματα πλέον στούς γηπεδούχους, αφου παλεύουν για την σωτηρία τους.Εντός έδρας είναι αδύναμοι καθώς σε 6 παιχνίδια μετρούν μόνο 1 νίκη.

Σε καλή κατάσταση δείχνει να είναι η Racing Club , η οποία πέτυχε δεύτερη σερί νίκη.Εκτός έδρας είναι σχετικά καλή , καθώς μετρά 4 νίκες 1 ισοπαλία καί 2 ήττες.Με καλή συμπεριφορά σε άμυνα καί επίθεση.Την έξοδο στο επόμενο Σουνταμερικάνα κυνηγά η Racing, η οποία θέλει νίκη.Πάρα πολύ καλή παράδοση για την Racing Club, την κερδίζει εντός εκτός συνέχεια την Quilmes.

Επιλέγω το διπλό της  Racing Club σε απόδοση (2,40)


Figueirence - Cruzeiro   (2)

Η  Figueirence επιστρέφει στα μεγλαλα σαλόνια της Βραζιλιας μετά το 2008,χρονιά που είχε υποβιβαστει στην πιό κάτω κατηγορία.Οι αναλύσεις κάνουν λόγω ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία, καθώς δεν διαθέτει το ανάλογο ποιοτικό ρόστερ.Είναι δεδομένο ότι της λείπει η εμπειρία καί μάλλον θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στην διάρκεια της σαιζόν.

Cruzeiro άρχισε καλά μεσα στο 2011, ήταν η καλύτερη ομάδα στο Λιμπερταδόρες, έπαιζε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλα στην συνέχεια η αποδοση της έπεσε με αποτέλεσμα να απολκειστεί και απο την συνέχεια του θεσμού.Παρ΄ όλα αυτά εξακουλουθεί να έχει δυνατό σύνολο καί να είναι μία εξαιρετικά δύσκολη ομάδα.Υψηλοί οι στόχοι φέτος για την Cruzeiro η οποία θα διεκδικίσει την πρωτιά.Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω ότι θα κινηθεί μεταξύ 1ης καί 4ης θέσης.

Η Cruzeiro είναι πολύ καλύτερη σαν ποιότητα ομάδας καί έχει την απαραίτητη εμπειρία σε σχέση με την Figueirense.Θα επιλέξω το διπλό της Cruzeiro  σε απόδοση (2,30)


Arsenal de Sarandi - Boca Juniors   (2)

Πνιγμένη μέσα στο άγχος η Arsenal de Sarandi παίζει με το μαχαίρι στο λαιμό σε κάθε ματς.Η μάχη της σωτηρίας γίνεται όλο καί πιό δύσκολη, καθώς μετρά μόλις 1 νίκη με το ζόρι στα τελευταία 10 παιχνίδια.Κακό το κλίμα στην ομάδα καί μεγάλος προβληματισμός από τα κακά αποτελέσματα.

Mεγάλη νίκη γοήτρου καί όχι μόνο για την Boca Juniors την περασμένη αγωνιστική , καθώς επιβλήθηκε με σκορ 2-0 επί της μισητής River Plate.Μετά τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών η Boca Juniors έχει πλέον στόχο την έξοδο στο Σουνταμερικάνα.

Κακή η Arsenal de Sarandí με πολύ άγχος καί σε κακή αγωνιστική κατάσταση.Σε φόρμα καί με πολύ καλή παράδοση η Boca Juniors  θεωρώ πως έχει ένα κάποιο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης.

Θα επιλέξω το διπλό της Boca Juniors σε απόδοση (2,40)



Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Austria Wien - Liverpool - Racing Club - Cruzeiro - Boca Juniors.





Καλά να περνάτε τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: