Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Παίκτες τηλεφωνούν για να παίξουν στην Αλ Oυάσλ του Μαραντόνα!!

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον πάγκο της Αλ Oυάσλ έχει... τρελάνει κόσμο, με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ασράφ Αχμέντ Μοχάμεντ, να αποκαλύπτει ότι πολλοί παίκτες... τηλεφωνούν προκειμένου να αγωνιστούν στην ομάδα.

«Είναι απίστευτο. Εδώ και τρία χρόνια που είμαστε επαγγελματικό σωματείο, πολλοί σπουδαίοι προπονητές μας πλησίασαν με εξαιρετικά βιογραφικά, αλλά ποτέ ξανά δεν είχα βιώσει κάτι τέτοιο.

Δεχόμαστε πληθώρα τηλεφωνημάτων από παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας, αλλά δεν θέλουμε ο ενθουσιασμός μας να λειτουργήσει σε βάρος της ποιότητας. Θα χρειαστούμε ποιότητα και όχι ποσότητα», εξήγησε ο Μοχάμεντ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι πλέον προσεκτική στις επενδύσεις της:

«Με τους προηγούμενους προπονητές, πληρώσαμε πολλά χωρίς να κερδίσουμε τίποτα, αλλά η περίπτωση του Μαραντόνα είναι μία διαφορετική ιστορία. Είναι επαγγελματίας, όλα θα είναι όπως πρέπει. Ο Μαραντόνα λέει ότι δεν θέλει να είναι Νο 2, αλλά Νο 1 και θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και πραγματιστές». 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: